La Tribune: Dacia Sandero II, cea mai bună alegere pentru un european

Data publicării:
25112012 20dacia 20sandero 202-35180

Dacia Sandero 2 este o maşina suficient de mare la un preţ foarte mic, potrivit publicaţiei La Tribune. În Franţa, preţul minim de vânzare al acestui model este de 7900 de euro.

„Este exact maşina de care ai nevoie ca să nu te usture la buzunar. Sub acest aspect, nu are niciun concurent, fiind plăcută, convenabilă şi sigură la drum. Pe scurt, maşina Renault românească este ideală în perioada de criză”, se arată în articol.

Autorii amintesc şi performanţele motorului turbo pe benzină de 90 cai putere, un motor silenţios şi lipsit de trepidatii. Dar precizează că nu ar rezista unor urcuşuri abrupte.

Jurnaliştii mai spun că maşina consumă peste 8 litri la suta de kilometri. Dar că, acest aspect nu îi îndepărtează pe cei care se uită mai degrabă la preţul maşinii şi se gândesc mai puţin costurile de întreţinere.

Francezii au comentat şi interiorul autoturismului. Ei spun că interiorul şi bordul de culoare neagră dau maşinii un aspect lugubru, nepotrivit pentru călătorii cu familia. Dar şi că volanul reglabil numai ca înălţime, nu şi ca adâncime, îl dezavantajează pe şofer.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri