LA VOLAN. Performanțe mai mari pentru gama BMW M6

Data publicării:
bmw-m6-competition-package-10-1

Noul pachet Competition a fost dezvoltat prin acordarea unei atenţii deosebite pentru îmbunătăţirea dinamicii. Pentru aceasta, motorul V8 pe benzină de 4,4 litri şi tehnologie M TwinPower Turbo beneficiază de un plus de 40 de cai-putere faţă de propulsorul standard.

Se ajunge, astfel, la nu mai puțin de 600 de cai-putere și un cuplu de 700 Newtoni/metru, disponibil pe o plajă largă de turații - între 1.600 și 6.000 de rotații pe minut.

Echipate cu pachetul Competition opțional, cele trei variante de model impresionează prin performanţe remarcabile.

De exemplu, sprintul de la zero la 100 de km/h este realizat în 3,9 secunde de către BMW M6 Coupe şi BMW M6 Gran Coupe. Iar pentru acest sprint, BMW M6 Cabriolet are nevoie de patru secunde.

Viteza maximă a tuturor variantelor Competition este limitată electronic la 250 de km/h, dar poate fi urcată la 305 kilometri pe oră prin comandarea pachetului opţional, M Driver.

Performanţele maxime ale acestor automobile sunt combinate cu un răspuns sigur şi controlabil cu precizie în orice moment - chiar şi atunci când se caută limitele dinamice. Pentru aceasta, arcurile, amortizoarele şi barele antiruliu beneficiază de un reglaj mai ferm.

La exterior, modelele BMW M6 Competition impresionează prin jantele M exclusive de 20 de ţoli, dar şi prin ţevile duble în culoare negru crom pentru sistemul de evacuare sport.

BMW M6 Coupe, M6 Gran Coupe şi M6 Cabriolet cu pachet Competition vor fi disponibile din luna iulie 2015.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin! 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri