Noile SUV-uri românești care se lansează la Salonul Auto de la Frankfurt

Data publicării:
noul duster

Echipa La Volan se află zilele acestea la Salonul Auto de la Frankfurt. Chiar dacă evenimentul își deschide porțile abia azi, Bogdan Mirică, prezentatorul emisiunii la Volan, a văzut deja pe viu premierele unuia dintre cei mai importanți actori ai salonului auto: Mercedes-Benz. Germanii au lansat un supercar de 1000 de cai putere, care folosește un motor preluat direct de pe monoposturile de Formula 1. La Frankfurt vor fi lansate şi două maşini care vor fi produse în România.

Este vorba despre noul Dacia Duster și despre Ford Ecosport.

Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol”, potrivit unui comunicat al Dacia.

Printre elementele care se disting la noul model se numără o nouă semnătură luminoasă care integrează un ansamblu LED repartizat în trei segmente, un parbriz poziționat cu 100 mm mai în față și mai înclinat în comparație cu cel al modelului actual, fapt care sporește senzația de spațiu disponibil la interior, bare de pavilion cu un design modern dispuse în prelungirea liniei parbrizului, jante din aliaj de 17 inch și pasaje ale roților puternic evazate, scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale, ornamente de culoare neagră dispuse în partea din spate a aripilor laterale frontale, scutul de protecție spate, de culoare crom satinat, de dimensiuni mai mari față de cel prezent pe actuala generație, potrivit companiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri