Video Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea

Data actualizării: Data publicării:
colaj piero ferrari, romina gingasu și o masina dacia
Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia FOTO: captură video Digi24

Piero Ferrari, proprietarul companiei care produce celebrele mașini sport de lux, care este căsătorit cu românca Romina Gingașu, a spus la Digi FM că, recent, și-a cumpărat un autoturism Dacia și că îi place foarte mult.

El a mai spus că vine des în România, că se simte foarte bine aici și că are prieteni. A făcut aceste mărturisiri în timp ce soția sa, Romina Gingașu, acorda un interviu pentru Digi FM.

În timpul interviului, magnatul italian a dezvăluit și că un nou model de Formula 1 este în lucru pentru următorul sezon.

Apariția inedită a lui Piero Ferrari a fost o adevărată surpriză chiar și pentru matinalii Digi FM. În timp ce Romina Gingașu vorbea despre relația cu soțul ei, acesta a sunat-o, iar ea l-a chemat să ia parte la interviu.

Cei doi au dezvăluit că vin des în România. Spun că sunt foarte concentrați pe afacere cât timp stau în Italia. În România vin pentru relaxare.

Piero Ferrari: „Aveți atât de multe restaurante, atât de multe locuri în care să stai, să te bucuri. Îmi plac foarte mult. Îi avem pe prietenii Rominei. Suntem prieteni și sunt foarte fericit să vin și să mă bucur de weekend-uri foarte frumoase”.

Piero Ferrari a făcut și o dezvăluire. Compania lui lucrează în prezent la un nou model de Formula 1. „Pentru următorul sezon am început să lucrăm deja din iunie pentru noua mașină. Ia mult timp. Este o mașină complicată”, a mărturisit el.

Deși deține una dintre cele mai cunoscute companii de autoturisme din lume, Pierro Ferrari s-a îndrăgostit și de mașina românilor. Omul de afaceri a cumpărat recent, alături de soția sa, o Dacia cu care se plimbă prin Capitală.

„Da, mi-am cumpărat o Dacia și acum o lună chiar eram în București, cu Piero, cu Dacia. Și i-a plăcut. Avem șofer, Dacia cu șofer”, a spus soția lui.

Piero Ferrari este cel mai important proprietar privat al companiei care produce automobile de lux, cu peste 10% din acțiuni. Singurul fiu în viață al legendarului Enzo Ferrari are o avere estimată la 5 miliarde de euro. Magnatul s-a căsătorit în secret cu Romina Gingașu în 2021 după o relație de 15 ani.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri