Renault mută în Maroc producția Logan MCV

Data actualizării: Data publicării:
logan-MCV-fiabilitate

Renault își va muta din România în Maroc producția modelului Dacia Logan MCV, potrivit presei franceze. Jurnaliștii îl citează pe șeful uzinei din Tanger. În prezent, Logan MCV reprezintă peste 10% din producția fabricii de la Mioveni.

Reprezentanții Dacia-Reanult din România nici nu au confirmat, nici nu au infirmat informațiile. Aceștia au spus că deocamdată nu au un răspuns.

Potrivit jurnaliștilor francezi, Renault va muta producția MCV-ului în Maroc în primul trimestru al anului viitor. În fabrica din Tanger se mai produc modelele Dokker și Lodgy.

Publicația L'Usine Nouvelle susține că în vara acestui an la uzina Renault de la Tanger au fost angajate 600 de persoane pentru un schimb care va lucra noaptea, ceea ce duce efectivele totale ale acestei uzine la 7.000 de angajați. Conducerea grupului auto francez susține că până la finele anului un număr de 276.000 de autovehicule vor ieși de pe liniile de asamblare de la Tanger, cu 47.000 de unități mai mult decât în 2015. Introducerea în producție a celui de al patrulea model va permite uzinei de la Tanger să depășească în 2017 o producție de 300.000 de vehicule.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri