Auto

Digi24 te ține la curent cu știrile auto și noutățile de pe piața auto. Descoperă cele mai noi mașini lansate, noutăți despre automobile și tehnologii auto. Fii la curent cu ultimele știri despre legislația auto, taxa auto și prețul carburantului.

bulgaria road

Fără vinietă pe drumurile cu gropi

Șoferii vor fi taxați în Bulgaria doar pe drumurile în stare corespunzătoare. La finele etapei de implementare a vinietei electronice, veniturile Bulgariei din taxa de drum le vor depăși pe cele ale...

bmw crop

GALERIE FOTO cu noul BMW Seria 8 Coupe

BMW a prezentat primele imagini și detalii tehnice ale noului model Seria 8 Coupe, care va fi disponibil din luna noiembrie în două versiuni: M850i xDrive Coupe și 840d xDrive Coupe, scrie...

Debate Over Vehicle Emissions Intensifies As Volkswagen Scandal Widens

Amendă de 1 miliard de euro pentru Volkswagen

Procuratura din Germania a impus Volkswagen o amendă de 1 miliard de euro în scandalul emisiilor, aceasta fiind una dintre cele mai mari amenzi aplicată vreodată unei companii germane, transmite CNN.

gm

Finanţare masivă pentru maşina autonomă GM

Experţii susţin că o finanţare atât de mare va creşte substanţial şansele constructorului auto de a deveni una dintre primele companii care scot pe străzi maşini autonome la scară largă.

Curs Valutar

1 CHF = 5.0964

1 EUR = 4.9764

1 GBP = 5.818

1 USD = 4.65

Vremea

București Băneasa
18°C
Presiune
749mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată