Huawei MatePad Pro: Cea mai performantă tabletă HUAWEI a fost lansată în România și vine cu magazinul Huawei AppGallery preinstalat

Data actualizării: Data publicării:
Huawei MatePad Pro_group image Articol susținut de Huawei

Luna aceasta, HUAWEI a lansat pe piața din România noua tabletă vârf de gamă MatePad Pro, care se remarcă prin caracteristici unice, performanțe ridicate și design ultra-subțire. Astfel, tableta este ideală pentru activitățile remote, fie că vorbim despre conferințe video, sesiuni de online schooling sau activități de relaxare. În plus, MatePad Pro vine cu AppGallery preinstalat, pentru acces rapid către aplicațiile preferate ale utilizatorilor.

Cel mai mare raport ecran-corp din lume pentru o tabletă

Huawei MatePad Pro vine un ecran LCD IPS cu rezoluție 2K QHD (2560 × 1600) și o diagonală 10,8 inchi, iar rama sa ultra-îngustă este realizată din aliaj de magneziu. Tableta este ușoară, durabilă și poate fi transportată cu succes în orice loc. Totodată, MatePad Pro are cel mai mare raport ecran-corp din lume pentru o tabletă, de 90%, spre bucuria utilizatorilor, care au la îndemână un spațiu de lucru generos.

Disponibilă în variante cu și fără cartelă SIM, noua tabletă Huawei are conectivitate Bluetooth și wireless. Huawei MatePad Pro oferă o memorie internă de 128 GB, care poate fi extinsă până la 256 GB, cu ajutorul unui card de memorie. Modelul Wi-fi al tabletei poate fi achiziționat la prețul recomandat de 2.499 lei, în timp ce versiunea LTE este disponibilă în România la prețul recomandat de 2.699 lei.

Pentru fotografii, filmări sau participarea la video-conferințe, MatePad Pro are camere de 13 și 8 megapixeli și un difuzor cu patru canale de înaltă amplitudine Harman Kardon, capabil să reproducă chiar și cele mai complexe sunete.

Procesor cu 8 nuclee și 8 GB RAM fără supraîncălzire

Noul procesor Kirin 990 are 8 nuclee și produce până la 2,86 Ghz, iar unitatea de procesare grafică Mali-G76 cu 16 nuclee îmbunătățește considerabil performanța și autonomia bateriei pentru o experiență fluidă de gaming și divertisment. Huawei MatePad Pro are și o memorie RAM de până la 8 GB, iar toată această performanță este suportată de un sistem de răcire în 12 straturi care permite tabletei să rămână rece chiar și atunci când este foarte solicitată.

Prima tabletă care suportă încărcare wireless și încărcare wireless inversă

Bateria tabletei Huawei MatePad Pro are o capacitate de 7250 mAh și oferă o autonomie foarte bună datorită funcțiilor de economisire a energiei integrate în Kirin 990 și sistemul de operare EMUI10. Tableta vine cu un adaptor de 20 W pentru încărcare rapidă și are funcție de fast-charging.

Huawei MatePad Pro este și prima tabletă din lume care suportă încărcare wireless și încărcare wireless inversă, deci utilizatorii își pot încărca wireless alte dispozitive cu ajutorul tabletei, precum smartphoneuri sau căști. Astfel, pe lângă funcționalitățile proprii, tableta Huawei MatePad Pro îi oferă utilizatorului posibilitatea de a rămâne conectat cu întregul ecosistem de dispozitive preferate, chiar și în momentele în care se află în deplasare.

Huawei AppGallery conține toate aplicațiile de care aveți nevoie pentru activitățile de zi cu zi

Tableta MatePad Pro vine cu Huawei AppGallery preinstalat, iar platforma conține zeci de mii de aplicații internaționale și 450 de aplicații românești. În AppGallery găsim aplicații de chat, mesagerie, banking, rețele de socializare, aplicații utilitare, știri, divertisment, jocuri și multe altele.

Printre cele mai utile aplicații pe care utilizatorii le pot descărca din AppGallery se numără aplicațiile de știri și divertisment, precum Digi Online, Cinemagia, Ziare.com, Biziday, Orange TV Go sau Telekom TV.

Pentru cei care își desfășoară activitățile profesionale de zi cu zi din fața tabletei, suita Office este la îndemâna lor, în AppGallery. Aplicații precum Lajumate.ro, Olx.ro, Jerry’s Pizza sau FoodPanda sunt și ele parte din biblioteca virtuală.

Sesiuni de învățare din fața tabletei MatePad Pro, cu aplicații utile pentru copii

Huawei AppGallery acordă atenție sporită zonei de educație. Printre cele mai populare aplicații, se numără cele de învățare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro. Aplicația Mondly, dezvoltată de operatorii locali, este și ea prezentă în AppGallery. Cu ajutorul acestor aplicații, MatePad Pro îi ține pe cei mici conectați cu activități educative, într-un mod distractiv și sigur.

Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare, pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase. Sistemul de evaluare a vârstei creează un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

Cadouri pentru primii 100 de clienți

Cu ocazia lansării pe piața din România, Huawei MatePad Pro dispune de un pachet promoțional: primele 100 de persoane care achiziționează un Huawei MatePad Pro primesc gratuit un Mouse Bluetooth Huawei și o Tastatură Magnetică Huawei, accesorii care transformă tableta într-un instrument de lucru util și complet.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile din AppGallery, puteți vizita pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicații internațional al HUAWEI.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Dezvăluiri după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins. Ce a pățit înainte de primul tur de la Paris
Digi FM
De ce Regele Charles ține mereu mâinile în buzunar sau la spate. Își ascunde degetele?
Pro FM
CRBL ar avea o nouă iubită, la nici două luni de când a anunțat divorțul de soție. Tânăra care l-ar fi...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Cum ar arăta Bucureștiul dacă politicienii s-ar ține de promisiunile din campanie
Newsweek
Pensie cu 1.400 lei mai mare la recalcuare, deși s-a pensionat la doar 59 ani. Câte puncte bonus are
Digi FM
Soția lui Cristi Tănase, acuzații teribile la adresa lui: „A strâns-o pe mama de gât!” Fotbalistul, extrem de...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...