Imagini cu matrițele iPhone 8, iPhone 7s și iPhone 7s Plus, publicate pe internet. Cum vor arăta telefoanele

Data publicării:
matrite2

Ediția aniversară iPhone, cunoscută în mediul online drept iPhone 8, este fără îndoială unul dintre cele mai așteptate gadget-uri ale anului - aproape zilnic apar imagini și informații noi despre cum ar putea arăta telefonul sau ce funcții va avea. O nouă „scurgere” de informații a avut loc luni, când imagini cu matrițele iPhone 8, iPhone 7s și iPhone 7s Plus, publicate pe internet informează Gadgets 360.

Potrivit sursei citate, imaginile au fost publicate pe rețeaua de microblogging Weibo. Cele trei telefoane apar unul lângă celălalt, lăsând să se vadă toate diferențele dintre ele: iPhone 8 vine dotat cu o cameră duală și este puțin mai mare decât iPhone 7s, care are în continuare o singură cameră, imaginile confirmând zvonurile anterioare.

O altă scurgere, apărută tot luni, arată că prețurile pentru componentele 3D Touch ale ecranelor OLED folosite pentru noile iPhone 8 au crescut cu 150%. Tehnicile de integrare a tehnologiei în ecranele OLED diferă de cele folosite pentru ecranele LCD, fiind nevoie de mai multă sticlă(atât pentru partea externă cât și pentru interior) pentru mai multă rezistență. Astfel, dacă în acest moment prețul acestei componente, pentru ecranele LCD, se situează între 7 și 9 dolari, pentru ecranele OLED acesta va fi de 18-22 dolari, costuri ce se vor resimți și în prețul noilor telefoane, informează Digitimes.

iphone 8 gsmarena
Foto: BGR via GSM Arena

Posibile imagini cu noul iPhone 8 au apărut și în weekend, când GSM Arena a publicat o serie de fotografii cu un dispozitiv ce pare a fi noul flagship Apple. În imagini vedem cum telefonul are pe partea din spate sistemul vertical de camere foto duale despre care s-a vorbit în ultimele luni, că butoanele de volum se află pe partea stângă, iar butonul de pornire se află pe dreapta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri