(P) ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400): o nouă viziune a productivității

Data actualizării: Data publicării:
digi UX5400_poza 1

Noua paradigmă a lucrului de la distanță necesită o reajustare tehnologică, ceea ce înseamnă un accent mai mare pus pe mobilitate și performanță accesibilă într-un pachet de dimensiuni reduse. ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400) este un laptop excepțional de performant pentru amprenta de 14 inch și care nu face niciun compromis în ceea ce privește accelerarea fluxurilor de productivitate.

Tranziția rapidă din ultimii ani la un sistem de muncă hibrid sau muncă de acasă a avut un efect puternic asupra evoluției tehnologiilor care permit atingerea unui nivel de productivitate în timpul lucrului de la distanță, motiv pentru care portabilele ASUS din seria Zenbook înglobează cele mai noi tehnologii pentru biroul mobil, funcții și inovații special concepute pentru a te ajuta să fii productiv, fără efort.

ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400) este un ultra-portabil ușor și subțire care încorporează inovații special concepute pentru cerințele tinerilor profesioniști care nu sunt dispuși să facă niciun compromis, indiferent de unde aleg să lucreze.

Un ecran OLED cum nu ai mai văzut

Cea mai importantă componentă pentru creatorii de conținut și iubitorii de filme este ecranul, iar în cazul lui ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400) avem parte de un excepțional ecran cu tehnologie OLED capabil să afișeze cele mai fine detalii datorită rezoluției superioare 4K, adică 3840 x 2400 pixeli, care se traduc și într-un spațiu de lucru vertical extins datorită aspectului 16:10.

Ecranul tactil 4K OLED HDR NanoEdge este capabil să redea imagini de un realism îmbunătățit datorită tehnologiei HDR și luminozității maxime de 550 niți. Culorile extrem de vii lucrează împreună cu marginile foarte subțiri pentru a te face să uiți că stai în fața unui ecran. La senzația de ultra-realism contribuie și calibrarea PANTONE, care îi asigură pe profesioniști că toate cele peste un miliard de culori ale spectrului cinematografic DCI-P3 sunt afișate corect, în orice condiții.

Acest lucru nu ar fi fost posibil fără utilizarea tehnologiei OLED (Organic Light Emitting Diode), caracterizată printr-un negru pur și un contrast aproape infinit. Tehnologia ASUS OLED a fost rafinată nu doar pentru imagini spectaculoase, ci și pentru emisii foarte scăzute de lumină albastră, protejându-ți, astfel, sănătatea, beneficiu validat prin certificarea TUV Rheinland.

ScreenPad: un ecran secundar foarte versatil

Profesioniștii sunt întotdeauna interesați de inovații care îmbunătățesc productivitatea, iar în sprijinul acestora ASUS a încorporat ScreenPad în touchpad-ul laptopului ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400). ScreenPad este un al doilea ecran tactil de 5.65 inch IPS cu rezoluție 2160 x 1080 pixeli care prin apăsarea rapidă a pictogramei de comutare poate selecta modul de lucru touchpad pentru controlul cursorului sau modul de control ScreenPad.

Această inovație hardware este sprijinită de multiple funcții care permit, printre altele, comutarea aplicațiilor între cele două ecrane, lansarea rapidă a aplicațiilor favorite, crearea și administrarea de grupuri de sarcini, realizarea de apeluri folosind un telefon împerecheat cu laptopul, luarea de notițe scrise de mână în mod natural sau realizarea de calcule rapide în modul tastatură numerică.

Productivitatea fără limite nu ar fi posibilă fără componente performante, motiv pentru care ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400) este dotat cu procesoare Intel din generația 11, până la 16 GB RAM la viteza de 4266 MHz, SSD-uri rapide tip NVMe, interfețe rapide de conectare Thunderbolt 4 și, opțional, o placă video NVIDIA GeForce MX450 capabilă să accelereze fluxurile de lucru în cele mai populare aplicații 3D sau în editoare foto și video.

Seria Zenbook 14X OLED include în mai mult modele, fiind disponibile configurații pentru toate nevoile: ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) dotat cu procesoare Intel din generația 11, SSD-uri rapide PCIe 4.0 și NumberPad 2.0, ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400), un model dotat cu procesoare Intel din generația 11 și ScreenPad, un al doilea ecran inclus în suprafața touchpadului. Acestor două modele li se va alătura în curând și ASUS Zenbook 14X OLED (UM5401) cu procesoare AMD până la Ryzen 9 5900HX.

Indiferent de modelul pe care îl vei achiziționa, primești trei luni gratuite de acces la Adobe Creative Cloud, cea mai cunoscută suită de aplicații pentru creatorii de conținut, o combinație perfectă cu un laptop gândit din start pentru exigențele mediilor profesionale.

Suplimentar, dacă alegi să participi la campania Părerea ta contează prin publicarea unei recenzii de minim 200 de caractere pe platformele participante, vei primi un an suplimentar de garanție pentru noul tău laptop ASUS Zenbook.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri