Performanță de top cu HONOR MAGIC V2: Multitasking la un alt nivel

Data publicării:
HONOR Magic V2_Silk Purple Articol sustinut de HONOR

HONOR MAGIC V2, cel mai subțire smartphone din lume care se pliază spre interior, lansat de curând și în România, este de departe cel mai bun asistent pe care l-ai putea avea la birou. Noul dispozitiv depășește limitele inovației și te poți bucura de o experiență multitasking de neegalat. Poți rula simultan mai multe aplicații, edita documente, participa la conferințe video și naviga pe Internet, toate cu o ușurință incredibilă.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, ci doar să analizezi următoarele caracteristici. Pentru început trebuie să spunem că după doi ani de dezvoltare, HONOR Magic V2 este o adevărată capodoperă a tehnologiei, cu peste 210 inovații majore, care includ, printre altele, bateria ultra-subțire, sistemul de răcire, balamaua, conectorul Type-C, ecranul, difuzorul etc.

Pe lângă designul ultra subțire, HONOR Magic V2 inovează prin utilizarea materialelor aeronautice și a balamalei din aliaj de titan, creată cu ajutorul tehnologiei de imprimare 3D, o premieră în industria dispozitivelor pliabile. Certificarea SGS atestă o rezistență incredibilă, cu peste 400.000 de plieri garantate, echivalentul a zece ani de utilizare zilnică.

Performanță excepțională în orice cadru

Cu noul HONOR Magic V2 poți face fotografii impresionante oricând și oriunde. Smartphone-ul este echipat cu un sistem de camere triple, ce include o cameră principală de 50MP (f/1.9), o cameră ultra-wide de 50 MP (f/2.0) și o cameră telephoto de 20 MP (f/2.4). În partea frontală are două camere de 16 MP (f/2.2).

HONOR Magic V2 dispune de un senzor de imagine personalizat care redefinește calitatea fotografiilor. Acesta captează mai multă lumină pentru a oferi imagini mai luminoase și mai clare, culori vii și detalii vibrante.

Tehnologia AI de detectare a mișcării face ca până și întârzierile de milisecunde să fie de domeniul trecutului. Echipa de cercetare și dezvoltare HONOR a actualizat memoria cache a imaginii de la 200 de milisecunde la maximum 1.500 de milisecunde, permițând stocarea unei cantități mari de imagini în backend.

AI Motion Sensing Capture este perfectă pentru a capta emoția de moment, esența clipei, creând amintiri de neuitat. Poți realiza o fotografie clară cu o persoană care sare de bucurie sau care este în mișcare, într-o cursă de alergat la maraton, de exemplu.

Baterie revoluționară de 5000mAh și încărcare ultra rapidă

Cântărind doar 231g și având o grosime de doar 9,9mm când este pliat, HONOR Magic V2 redefinește conceptul de smartphone pliabil. De asemenea, dispozitivul stabilește un nou punct de referință în industrie și în privința bateriei. O nouă generație de materiale a făcut posibilă creșterea densității energetice, permițând un design mai puternic, dar compact, și a optimizat funcționalitatea generală a bateriei, oferindu-i o longevitate excepțională. Astfel, smartphone-ul dispune de o nouă generație de baterii dual silicon-carbon cu o grosime medie de doar 2,72mm, oferind o capacitate ridicată de până la 5.000mAh într-un dispozitiv flagship pliabil subțire și ușor.

În plus, HONOR Magic V2 are integrată tehnologia de încărcare rapidă de 66W, oferind utilizatorilor performanțe durabile pentru a-și susține nevoile zilnice. Prin combinarea unei baterii puternice cu funcția de încărcare rapidă, HONOR Magic V2 permite utilizatorilor să se bucure de perioade prelungite de utilizare fără să își facă griji în mod constant cu privire la reîncărcare. De exemplu, utilizatorul se poate bucura fără întrerupere de 14 ore de streaming video sau 23,9 ore de lectură.

Experiență vizuală premium perfectă, confort total

Pe lângă ecranul interior de 7,92 inch și ecranul extern de 6,43 inch care oferă un câmp vizual ultra-larg, HONOR Magic V2 integrează și alte inovații care pun pe primul loc confortul utilizatorului, printre care tehnologia avansată 3840Hz PWM Dimming. Această tehnologie reduce oboseala ochilor și asigură o experiență vizuală confortabilă, chiar și în timpul utilizării prelungite a dispozitivului.

Mai mult, HONOR Magic V2 pune accent pe inovații software, aducând îmbunătățiri semnificative experienței utilizatorului, făcând-o fără precedent. Astfel, funcțiile Hover de ultimă generație redefinesc interacțiunea, făcând videoconferințele, redarea muzicii și fotografierea mai intuitive și mai eficiente ca niciodată.

Cu funcții îmbunătățite pentru claritate și confort, Magic V2 promite o experiență de navigare fără egal, asigurând claritate completă și eficiență sporită, fără a face compromisuri în privința confortului.

În plus, smartphone-ul dispune de funcția Parallel Space, oferind un spațiu dedicat pentru datele legate de job și pentru cele personale, creând un echilibru între viața personală și cea profesională. Introducerea Dual Tasking Efficiency, susținută de un ecran divizat vertical, optimizează multitasking-ul, ajutând utilizatorii să efectueze mai multe sarcini simultan, fără a fi nevoiți să navigheze între aplicații. Aceste inovații aduc o valoare semnificativă în viața utilizatorilor, combinând performanța excepțională cu un nivel remarcabil de confort.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri