DreamHack, cel mai mare festival digital din lume, are loc la București

Data publicării:
dreamhack

 

În cadrul Dreamhack Bucureşti 2013 vor exista turnee de StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive şi Dota 2, iar, că premieră absolută, jucătorii se vor lupta şi în competiţii pe console şi telefoane mobile.

Participanţii îşi pot aduce calculatorul propriu, pe care îl pot aşeza în zona BYOC (Bring Your Own Computer).

Câștigătorii turneelor de eSport vor fi răsplătiţi cu premii de zeci de mii de dolari, iar jucătorii şi echipele din România au posibilitatea să-şi măsoare forţele cu adversari de talie mondială.

“Evenimentul din 2012 a fost foarte bine primit atât de jucători, cât şi de spectatori şi parteneri, însă ediţia din acest an îl va depăşi cu siguranţă şi va stabili noi recorduri. Pentru a creşte popularitatea României în rândul comunităţii internaţionale de sport electronic, ne-am propus să atragem şi mai mulţi participanţi din intreagă lume şi, bineînţeles, un număr cât mai mare de spectatori”, a declarat Silviu Stroie, CEO ComputerGames.ro, organizatorul DreamHack Bucureşti 2013.

DreamHack Bucureşti 2012 a atras 4.000 de spectatori în cele două zile de eveniment. Online au fost înregistrate 1.076.662 de vizite, dintre care 375.924 unice, iar fiecare vizitator a urmărit transmisiunile online timp de aproximativ 100 de minute.

Pachetele cu bilete pentru cele două zile de eveniment pot fi achiziţionate la preţuri care variază între 35 şi 300 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri