(P) MiM - Money in Motion, aplicația de monitorizare a cheltuielilor personale este disponibilă gratuit în App Store și Google Play

Data publicării:
poza cover advertorial

În luna martie 2024 a fost lansată aplicația Money in Motion (MiM), un instrument gratuit, unic, destinat monitorizării și gestiunii cheltuielilor personale și de familie. Având convingerea că independența financiară este accesibilă oricui prin planificare, economisire și investiții inteligente, MiM își propune să transforme gestionarea finanțelor personale dintr-o corvoadă într-un proces simplu, eficient și, mai ales, accesibil tuturor.

Misiunea #MiM este de a oferi românilor o aplicație gratuită și ușor de folosit pentru a ține evidența cheltuielilor și a realiza economiile necesare pentru atingerea obiectivelor. Economisim bani nu din egoism, zgârcenie sau lăcomie, ci din dragoste pentru familie, pentru stabilitate și libertate financiară.

MiM oferă o imagine clară asupra veniturilor, cheltuielilor și economiilor, comparând situația reală cu obiectivele financiare stabilite. Utilizatorii pot seta obiective pentru fiecare categorie de cheltuială, facilitând astfel atingerea independenței financiare. MiM nu este doar o altă aplicație de tracking a finanțelor personale, ci generează rapoarte detaliate și te învață cum să adopți un comportament responsabil și sustenabil.

MiM nu se raportează niciodată la valori absolute, ci la comportamentul financiar al comunității din care face parte utilizatorul, pentru a genera rapoarte relevante. Mai mult, lasă fiecărui utilizator posibilitatea să își definească profilul financiar dorit, pe baza căruia să îi calculeze apoi comportamentul financiar și să îi facă recomandări adaptate.

În prezent, cheltuielile pot fi introduse manual, însă planurile de viitor includ integrarea cu băncile și sistemele de plăți online, pentru o gestionare și mai simplă și eficientă. De asemenea, MiM promite introducerea algoritmilor de inteligență artificială pentru analiza datelor și formularea de recomandări personalizate, totul cu garantia anonimizării și protecției datelor la standardele cele mai înalte de siguranță.

Aplicația MiM pornește de la premisa că oricine poate ajunge independent financiar în 15 ani, economisind 25% din venituri și investind aceste fonduri la un randament mediu anual de 10%. Scopul MiM este de a transforma această teorie în realitate pentru cât mai mulți utilizatori, oferindu-le instrumentele necesare pentru a-și crește rata de economisire și a reduce dependența de veniturile lunare.

Într-o lume în care rata economiilor și procentul veniturilor pasive sunt foarte scăzute în România, MiM își propune să schimbe paradigma financiară a populației. Prin evidențierea cheltuielilor și optimizarea acestora, aplicația vizează creșterea semnificativă a ratei de economisire și accelerarea atingerii independenței financiare.

Aplicația MiM (Money in Motion) este deținută și operată de Asociația Susținem Sănătatea și Educația pentru Toți (A.S.S.E.T.), organizație non-profit, înființată în toamna anului 2023 și prezidată de Iancu Guda, în scopul creșterii educației financiare în rândul copiiilor, tinerilor și adulților.

UN MINUT zilnic poate fi cheia către echilibrul și libertatea financiară pe care ți le dorești.

Descarcă gratuit aplicația MiM din App Store și Google Play.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri