(P) ROG Strix G16 (G614) și ROG Strix SCAR 16 (G634): oferte speciale Back to School pentru cele mai puternice laptopuri de gaming

Data actualizării: Data publicării:
ROG G16_digi24_1

ASUS își reafirmă poziția de lider în domeniul laptopurilor de gaming odată cu noile modele ROG Strix G16 (G614) și ROG Strix SCAR 16 (G634) ce aduc un avans semnificativ în performanță față de generația precedentă. Aceste două excepționale laptopuri sunt echipate cu cele mai recente componente și tehnologii, vârful de lance fiind reprezentat de procesoarele Intel Core i9 cu 24 de nuclee și 32 de fire de execuție, combinate cu plăci video NVIDIA GeForce RTX 4080 și 4090, având un TGP maxim de 175W datorită sistemului de răcire îmbunătățit.

Elevii dornici de performanțe de top în jocuri și aplicații au acum o nouă alegere: ROG Strix G16 (G614) sau ROG Strix SCAR 16 (G634). Aceste două modele se remarcă nu doar prin specificații, ci și prin aspectul lor deosebit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ROG Strix G16 (G614) este un laptop de gaming dedicat pasionaților de titluri eSports și vine în două nuanțe îndrăznețe. Ambele versiuni pot fi configurate cu procesoare Intel din generația 13, ecrane Nebula cu aspect 16:10 și rezoluție fină QHD+, precum și cu plăci video dedicate NVIDIA GeForce RTX 4080, un chip grafic care oferă performanțe remarcabile.

Cea mai înaltă performanță din gamă este reprezentat de ROG Strix SCAR 16 (G634) care poate fi echipat cu placă video NVIDIA GeForce RTX 4090 și cu un ecran Mini-LED Nebula Display HDR, un panou cu o luminozitate maximă impresionantă de 1100 niți. În plus, modelele Strix SCAR oferă numeroase opțiuni de personalizare RGB pentru elementele carcasei, inclusiv pentru iluminarea fiecărei taste, iar carcasa cu secțiune semi-transparentă poate fi decorată cu plăcuțele Armor Caps incluse în pachet.

Iar pentru că anul școlar a început deja, beneficiezi de promoții pe care nu trebuie să le ratezi în cadrul campaniei ASUS Back to School.

ROG Strix G16 (G614): gaming la superlativ

ROG Strix G16 G614 este un laptop de gaming care se poate adapta cu ușurință oricărui stil de joc și care poate rula cele mai noi jocuri la un nivel de detaliu impresionant, dar se descurcă cu brio și când vine vorba de aplicații solicitante.

Noul model utilizează un ecran de 16 inch cu aspect 16:10 care ocupă același spațiu fizic ca modelul anterior cu ecran de 15.6 inch, astfel încât dimensiunile laptopului rămân, practic, neschimbate. Cea mai atractivă configurație de ecran folosește un panou ROG Nebula Display cu rezoluție 2.5K, o rată de reîmprospătare de 240 Hz, un timp de răspuns de doar 3 milisecunde și o luminozitate maximă de 500 niți, permițând utilizarea acestuia în orice condiții de iluminare ambientală. Toate aceste caracteristici nu afectează precizia culorilor, deoarece panoul poate reproduce 100% din spectrul de culoare DCI-P3, standardul folosit în cinematografie.

Componentele de ultimă generație sunt esențiale pentru jocuri, iar ROG Strix G16 (G614) nu dezamăgește nici la acest capitol. Configurația de top vine echipată cu un procesor Intel Core i9-13980HX cu 24 de nuclee și 32 de fire de execuție și o placă video dedicată NVIDIA GeForce RTX 4080 cu 12 GB de memorie VRAM GDDR6, puterea maximă de care dispune fiind un impresionant TGP de 175 W datorită Dynamic Boost. Cu aceste componente, poți rula fără dificultate orice joc AAA la detalii maxime, ore în șir.

Creșterea semnificativă a performanțelor, în comparație cu generația anterioară, este posibilă datorită sistemului de răcire ROG Intelligent Cooling reproiectat pentru a folosi trei ventilatoare și un radiator care acoperă întreaga lățime a șasiului. Utilizatorii pot alege din mai multe moduri de funcționare prin intermediul panoului de control ROG Armoury Crate pentru a obține un echilibru optim între performanță și nivel de zgomot.

ROG Strix SCAR 16 (G634): cel mai bun laptop pentru cei mai silitori elevi

Pentru cei care doresc performanța maximă oferită de un laptop ROG, alegerea evidentă este ROG Strix SCAR 16 (G634). În afară de designul său impresionant, cu o zonă semi-transparentă care permite observarea componentelor interne în timp ce lucrează, ROG Strix SCAR 16 (G634) oferă în premieră o placă video NVIDIA GeForce RTX 4090 cu 16 GB de memorie GDDR6 și TDP de 175 W prin Dynamic Boost, cel mai puternic chip grafic instalat vreodată într-un laptop de gaming atât de portabil.

Ecranul ROG Nebula Display HDR utilizează tehnologia mini-LED pentru a atinge o luminozitate maximă uluitoare: 1100 niți, suficient pentru a oferi o experiență HDR autentică. Acest lucru nu ar fi posibil și fără o acuratețe și fidelitate superioară a culorilor, panoul fiind capabil să redea integral spectrul de culoari DCI-P3. ASUS nu a neglijat caracteristicile esențiale pentru gaming, de aceea trebuie să amintim rata de reîmprospătare de 240 Hz, timpul de răspuns de 3 milisecunde și suportul pentru Nvidia G-Sync.

ROG Strix G16 (G614) și ROG Strix SCAR 16 (G634) sunt două laptopuri de gaming excepționale care oferă o experiență de gaming fără rival. Ambele sunt disponibile în mai multe configurații direct din eShop ASUS România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri