Românii au stat la coadă în străinătate pentru iPhone 5S și iPhone 5C. Mulți au făcut profit din revânzarea telefoanelor

Data publicării:
romani- iphone

În fața magazinelor Apple din Germania, s-a vorbit mai mult românește în ultimele zile. Cei mai mulți au ales sa meargă în orașele mai mici, precum Augsburg, acolo unde cererea este mai mică, de regulă.

Sperau să nu fie aglomerație atât de mare, dar tot au stat la coadă zeci de ore. Măcar a meritat.

Am venit tocmai din Cluj. Vreau să îmi iau noul iPhone 5S. Sunt foarte entuziasmată de el. Am auzit că e diferit de 5-ul de acum. Mă interesează în special butonul acela nou. Abia aștept să îl vad”, spune Andreea Pop, din Cluj-Napoca.

Clienții puteau cumpăra maximum două telefoane de persoană, așa că mai mulți au venit însoțiți de prieteni, pentru a achiziționa cât mai multe.

Cel mai ieftin iPhone 5S, modelul cel mai căutat, costă 700 de euro. În România, la negru, un asemenea telefon costă 1.000 de euro.

Radu Ilieș, din Baia Mare, a mers în Germania însoțit de patru prieteni și împreună au reușit să cumpere zece telefoane. Le-au vândut pe toate într-o singură zi, cu ajutorul site-urilor de tranzacții online. Așa au câștigat 3.000 de euro.

Înainte de deschidere, în fața magazinului din Augsburg s-au strâns 500 de persoane.

Angajații Apple au împărțit noaptea, la ora 01:00, bonuri de ordine pentru cei care erau campați în fața mall-ului, iar aceștia au avut prioritate în momentul în care magazinul s-a deschis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri