Succesul Apple Watch. Stocuri epuizate în mai puțin de șase ore

Data publicării:
apple watch-2

24 aprilie e data marcată de multă vreme în calendar de fanii Apple. Însă, pentru mulţi, aşteptarea va continua, întrucât ceasul inteligent va fi disponibil abia peste câteva luni.

Jefferson Graham, corespondent USA Today: O mână de magazine de lux din Londra, Paris, Berlin, Tokyo, Los Angeles şi New York au ceasul pe stoc şi îl dau spre vânzare. Dacă nu sunteţi într-unul dintre aceste oraşe, vă puteţi opri în magazinele Apple. Nu îl puteţi cumpăra, dar vi-l vor arăta, vă vor spune cum funcţionează şi vă vor ajuta să îl comandaţi online din magazin, unde stocul este epuizat până în iunie.

Fanii au bătut cale lungă pentru a prinde Apple Watch din primul lot.

Am venit din Austria. Am rezervat zborul pentru această dată, ca să fiu aici pe 24 (n.r. aprilie). Voi zbura înapoi fără ceas.

Are rost să creezi ceva şi să nu îl pui la vânzare?

Da, are rost! Pentru că în aşteptarea lui devin tot mai entuziasmat”, spune un fan al mărcii.

Ca în fiecare an, fanii Apple au putut precomanda ceasul încă de pe 10 aprilie, pentru a fi siguri că prind gadgetul din primul val de producţie. Experţii estimează că trei milioane de unităţi vor fi vândute în primele două săptămâni. Apple Watch funcţionează pe sistemul de operare iOS 8.2 şi se poate conecta la iPhone. Preţurile variază de la 349 de dolari la 17.000 de dolari. Cea mai scumpă variantă are carcasa din aur şi cadranul din cristal de safir.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri