Suma uriașă pe care a pierdut-o Mark Zuckerberg în orele în care Facebook și Instagram nu au funcționat

Data actualizării: Data publicării:
mark zuckerberg si un telefon cu aplicatia meta
Mark Zuckerberg a pierdut venituri de aproximativ 100 de milioane de dolari în aceste ore. FOTO: Shutterstock

CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a pierdut venituri de aproximativ 100 de milioane de dolari din cauza unei întreruperi masive care a afectat Facebook, Instagram și Messenger marți la nivel global, a declarat un expert financiar din New York pentru Daily Mail.

Expertul a declarat pentru Daily Mail că Meta generează cea mai mare parte a veniturilor sale prin reclame, care sunt afișate utilizatorilor, iar cu „problemele tehnice” care au afectat platformele și-a scăzut câștigurile.

Prețul acțiunilor Meta a scăzut, de asemenea, cu 1,5%.

Down Detector, care urmărește întreruperile de funcționare a site-urilor web, a primit peste 215.000 de rapoarte privind întreruperea Facebook, începând cu ora 17.00.

Potrivit Reuters, aplicațiile deținute de Meta și-au revenit marți după o întrerupere de peste două ore care a fost cauzată de o problemă tehnică și a afectat sute de mii de utilizatori la nivel global. Mulți utilizatori s-au plâns pe X că au fost scoși delogați automat din site și din aplicație și nu se puteau conecta la loc.

„În cursul zilei de astăzi, o problemă tehnică a făcut ca oamenii să aibă dificultăți în accesarea unora dintre serviciile noastre. Am rezolvat problema ... pentru toți cei care au fost afectați", a declarat purtătorul de cuvânt al Meta, Andy Stone, într-o postare pe X, fără a da detalii despre această problemă.

Compania are aproximativ 3,19 miliarde de utilizatori activi zilnic în familia sa de aplicații, care include și WhatsApp și Threads.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri