Musk limitează accesul la conținutul Twitter. Câte postări mai poate vedea un utilizator în fiecare zi

Data actualizării: Data publicării:
logo twitter
Elon Musk a anunțat sâmbătă că Twitter va restricționa temporar numărul de postări la care pot avea acces utilizatorii. FOTO: Shutterstock

Elon Musk a anunțat sâmbătă că Twitter va restricționa temporar numărul de postări la care pot avea acces utilizatorii, potrivit BBC.

Într-un tweet, Musk a spus că cei care au conturile neverificate pot avea acces la 600 de tweet-uri pe zi, în timp ce conturile verificate vor avea acces la 6.000 de postări pe zi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, Musk a precizat că noile conturi neverificate vor avea acces la 300 de postări pe zi.

Într-o declarație, el a adăugat că limitele temporare au fost instituite pentru a rezolva „nivelurile extreme” de distrugere a datelor și de manipulare a sistemului.

Vineri, cei care încercau să acceseze Twitter au fost anunțați că trebuie să se autentifice pentru a vedea conținutul. Decizia a fost o „măsură de urgență temporară”, a mai  declarat Musk.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri