Video Șofer beat, urmărit în trafic după ce a provocat un accident în București: A încercat să lovească polițiștii şi s-a blocat în mașină

Data publicării:
politie
Un bărbat de 50 de ani care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor a fost urmărit în trafic de aceştia, fiind oprit în Sectorul 5

Un bărbat de 50 de ani care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor a fost urmărit în trafic de aceştia, fiind oprit în Sectorul 5. A încercat să dea cu maşina peste poliţişti şi s-a blocat în autoturism, agenţii fiind nevoiţi să spargă geamul pentru a-l imobiliza.

”La data de 16 noiembrie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie Rutieră au reţinut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, aflându-se sub influenţa alcoolului”, a anunţat, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată de News.ro a precizat că, în 10 noiembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie au recepţionat pe staţia de emisie-recepţie solicitarea unui echipaj din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră, care se afla în urmărirea unui autoturism, conducătorul acestuia fiind implicat într-un accident rutier.

”Întrucât autoturismul în cauză a fost observat de un echipaj din cadrul Secţiei 24 Poliţie, s-a procedat la interceptarea şi la încercarea de a-l opri în trafic, folosind semnalele acustice şi luminoase, însă şoferul a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea. Ulterior, deşi a fost oprit în dreptul unui imobil din Sectorul 5, conducătorul auto a ignorat, şi de această dată, dispoziţiile poliţiştilor, blocând portierele. Totodată, acesta a încercat să-şi continue deplasarea, punând în pericol integritatea fizică a poliţiştilor aflaţi lângă autoturismul său”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Instituţia a precizat că a fost spart geamul lateral al portierei stânga-faţă, moment în care şoferul a fost imobilizat şi încătuşat.

”La faţa locului s-a prezentat un echipaj al Brigăzii de Poliţie Rutieră, care a procedat la testarea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, cu aparatul alcool-test, rezultatul fiind de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a mai transmis sursa citată.

Upterior, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
VIDEO Rusia „abandonează" 9 nave comerciale în Marea Neagră. 2 avioane MIG de 66.000.000$ doborâte
Digi FM
Andreea Tonciu și-a cheltuit toți banii câștigați din televiziune la ghicitoare: „Le știam pe toate din...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Sophie Turner a facut primele dezvaluiri despre despartirea de Joe Jonas: “Au fost cele mai grele zile din...