Video "Spectacol" pe străzi taxat de polițiștii din Rădăuți. Cât a plătit un șofer pentru inconștiența pasagerului său

Data publicării:
tineri spectacol radauti
Tinerii s-au dat în stambă pe șoselele din Rădăuți. Sursa foto: captură video YouTube / Știri Suceava TV

Un șofer de 27 de ani a fost amendat de polițiștii din Rădăuți pentru că a circulat prin oraș cu unul dintre pasageri ieșit prin trapa autoturismului. "Spectacolul" gratuit, pe ritmuri de manele, a fost surprins de mai mulți martori, iar imaginile au ajuns pe rețelele sociale. La câteva ore de la incident, șoferul a fost tras pe dreapta de polițiști și amendat cu 1.450 de lei, scrie ȘtiriSuceava.net.

Imaginile, devenite virale pe rețelele sociale, au fost filmate sâmbătă seara, în Rădăuți. În secvențele surprinse de mai mulți localnici se vede cum mai mulți tineri se dau în stambă pe străzi, într-un SUV înmatriculat în Ucraina, cu muzica dată tare.

Un tânăr cântă și dansează, în picioare, prin trapa autoturismului, iar pasagerul din dreapta ține ușa deschisă, în timp ce autoturismul rulează cu viteză pe șosele.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Câteva ore mai târziu, la ora 22:30, autoturismul a fost oprit în trafic de polițiști. Șoferul, un tânăr de 27 de ani din Ucraina, a fost sancționat contravențional cu 10 puncte amendă în valoare de 1.450 lei pentru transportul persoanelor neasigurate pe geamul autoturismului și pentru faptul că nu purta centura de siguranță.

Totodată, bărbatului i-au fost aplicate și două puncte de penalizare, mai scrie sursa citată.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri