Chelsea, învinsă acasă de ultima clasată în Premier League

Data publicării:
0301 20chelsea 20qpr-41706

Ultima clasată în Premier League, Queen's Park Rangers a rezistat timp de o repriză pe Stamford Bridge. Cu vedetele Mata şi Hazard menajate de Rafael Benitez în prima parte a meciului, Chelsea şi-a creat prima ocazie clară cu două minute înainte de pauză, atunci când Lampard şi apoi Moses nu au reuşit să îl învingă pe Julio Cesar.

Brazilianul din poarta oaspeţilor a scăpat cu faţa curată şi în partea a doua, atunci când Ivanovici a trimis puţin peste poartă după un corner al albaştrilor. Torres a fost şi el aproape de 1-0, dar l-a luat la ţintă pe fostul portar al lui Inter Milano.

Contrar cursului jocului, un fost jucător al lui Chelsea, Shaun Wright Philips, a dat lovitura pentru QPR în minutul 78, cu un şut din afara careului. 1-0 a fost rezultatul final al meciului, iar echipa lui Benitez este ca şi ieşită din cursa pentru titlu, după primul eşec pe teren propriu din mandatul managerului spaniol.

Victorie clară pentru Liverpool

La primul meci din 2013, Liverpool nu a avut probleme cu Sunderland, pe Anfield Road. Cormoranii au deschis scorul după 18 minute de joc prin Raheem Sterling, autorul unui lob care nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

McLean le-a dat emoţii gazdelor, însă a trimis pe lângă poarta lui Reina la cea mai mare ocazie a lui Sunderland.

Golgeterul Luis Suarez a scăpat apoi pe contraatac şi a stabilit scorul primei reprize(25). După pauză, Suarez a reuşit dubla: 3-0 pentru Liverpool, iar atacantul din Uruguay a ajuns la 15 goluri marcate în actualul sezon din Premier League.

A doua victorie consecutivă la scor de forfait i-a dus pe cormorani pe locul opt în clasament, la şapte puncte de locurile care duc în Champions League.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri