Chiricheş a fost „Omul meciului” în victoria obţinută de Tottenham pe terenul lui Manchester United

Data publicării:
chiriches

Vlad Chiricheş a bifat cea mai importantă victorie de când s-a transferat la Tottenham. Cu internaţionalul român pe teren, Spurs s-a impus pe Old Trafford în faţa lui Manchester United. Tottenham a deschis scorul în prima repriză prin golgeterul Adebayor, în mintul 34, şi şi-a dublat avantajul după o jumătate de oră, graţie reuşitei lui Eriksen.

Welbeck a redus din diferenţă în minutul 66, însă Manchester United nu a mai avut forţa să înscrie şi golul egalării. Tottenham a câştigat astfel cu 2-1 şi a urcat pe locul 6 în Premier League.

Cifrele spun totul despre evoluţia lui Chiricheş pe Old Trafford: 5 intercepții, 9 degajări și 2 tacklinguri reușite din cele trei încercate Mai mult, românul a avut unul din cele mai bune procente ale paselor corecte, 84% (21 din 25).

Michael Owen, fostul „Balon de Aur”, care a comentat meciul pentru televiziunea engleză, a avut numai cuvinte de laudă la adresa fundașului român, pe care l-a declarat „omul meciului”. „A jucat orgasmic tot meciul. Românul este un fotbalist adevărat, nu glumă!”, a comentat Owen, informează Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri