Dorin Rotariu, mărul discordiei între Steaua și Dinamo

Data publicării:
dorin

Puştiul minune al lui Dinamo, Dorin Rotariu, a ales să fie impresariat de Ana Maria Prodan, nimeni alta decât soţia antrenorului Stelei.

E ilegal! Eu ştiu că un jucător nu poate fi reprezentat de o rudă de gradul I sau II a unei persoane de la alt club”, s-a revoltat preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache.

Replica din Ghencea nu s-a lăsat prea mult timp aşteptată.

Sunt din ce în ce mai mâhnit când văd că anumiți oameni care nu au ce căuta în fotbal sunt învechiți, sunt comuniști, ies cu declarații despre Steaua și ce facem noi aici. În curtea lui Dinamo sunt foarte mulți jucători de valoare, dar dacă va fi vreodată cazul să aducem un anumit jucător de acolo vom anunta și cei care vând jucătorii sunt numai ei”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Dorin Rotariu a fost băgat în şedinţă de şefii lui Dinamo. Fotbalistul a decis în cele din urmă să-şi rezilieze contractul cu Ana Maria Prodan.

„Eu am semnat un contract dar din grabă. Am greșit, din asta înveți. Tot ce fac, fac pentru Dinamo și pe teren și în afara lui. Vreau ca Dinamo să fie singurul club din România, nu vreau să joc la alte rivale”, a spus Dorin Rotariu.

Nu am acceptat până acum să existe vreo implicare a cuiva care are legătura cu Steaua, nu voi accepta niciodată”, a spus Ionuț Negoiță.

Dorin Rotariu a dat cinci goluri pentru Dinamo, unul dintre ele în meciul cu Steaua din turul campionatului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri