DOSARUL TRANSFERURILOR. Ce cred cei opt condamnați despre decizia instanței

Data publicării:
1211reactii-33163

Victor Becali nu pare prea afectat. „Este o decizie a unei instanţe pe care eu nu o comentez. Cum am primit acea decizie în care am fost achitaţi, aşa o primesc și pe aceasta. Ce pot să comentez?”, a spus impresarul la DigiSport..

Gică Popescu susţine că este nevinovat şi aşteaptă ca la recurs să i se facă dreptate. „Este greu de acceptat o astfel de decizie, în momentul în care te ştii nevinovat. Este foarte greu de şters cu buretele tot ce s-a întâmplat în aceşti ani cât a decurs procesul, dar asta este, lucrurile sunt aşa cum sunt, nu putem decât să sperăm că se vor îndrepta . Mi-e greu să spun acum dacă aş fi făcut sau nu ceea ce am făcut în trecut, dar mi le asum, indiferent dacă sunt bune sau rele”, a mărturisit fostul internațional.

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, are altă abordare. Susţine că nu îşi aminteşte cu exactitate ce s-a întâmplat în urmă cu opt ani, dar se declară nevinovat: „Sentința mi se pare neîntemeiată vizavi de dovezile de la dosar. Lucrurile sunt atât de clare. Contractul făcut cu cei de la Stuttgart cu Ganea şi cu Sânmărtean sunt dovezi clare. Pentru banii care s-au virat de-acolo le-am trimis factură, iar banii au intrat la noi în cont”

Fostul acţionar de la Dinamo Bucureşti, Vasile Turcu, consideră că arestările fac parte dintr-o campanie de promovare electorală. „Niciun conducător nu putea face vreun transfer până nu avea aprobarea CA sau a consiliului director. E o mascaradă pentru acești oameni care au adus un plus fotbalului românesc”, a declarat Turcu la Digi24.

Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunțat azi, în „Dosarul transferurilor” din fotbal, după ce instanţa de fond i-a achitat pe cei opt inculpaţi. Instanța i-a condamnat pe toți cei opt oameni din fotbal la pedepse cu închisoarea. Cea mai mare pedeapsă a primit-o Ioan Becali, opt ani cu executare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri