Emil Imre, aur la FOTE: Dacă se întâmpla ceva cu lama mea, nici nu puteam să concurez

Data publicării:
20022013 20emil 20ive 20brasov-50487

Sunt foarte obosit, dar sunt și foarte bucuros că am luat două medalii, toată lumea a strigat numele meu, a fost și antrenamentul din spate, dar am avut și noroc. Fiecare zi avem antrenament două ore și pe gheață și pe uscat”, a spus Emil Imre.

Întrebat de ce nu a ales hocheiul, el a răspuns: „Părintii meu n-au avut bani pentru hochei și la patinaj viteză, federația și clubul sportiv au plătit tot ce trebuia”.

El a început patinajul viteză din clasa I.

N-am ghete și n-am lame, trebuie să am mai mult, dar cu asta a trebuit să concurez, dacă se întâmpla ceva cu lama mea, nici nu puteam să concurez”, a spus Emil Imre, despre dificultățile financiare pe care le întâmpină pentru a practica acest sport.

În urma acestor performanțe, Comitetul Olimpic și-a exprimat intenția de a-i cumpăra sportivului a doua pereche de ghete și lame.

Pentru viitor, sportivul dorește să se califice la Olimpiada de la Soci, care va avea loc anul viitor.

Am așteptat medalia și am pornit la concurs ca să luăm medalie. Nu credeam că o să luăm medalia de aur, dar o medalie am vrut neapărat”, a spus Maria Bogyo, antrenoarea lui Emil Imre și a lotului de short track din România.

Emil Imre va pleca astăzi la Campionatul Mondial de short track din Polonia, obosit, el speră să fie între primii 20 de sportivi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri