Horia Tecău și Julien Rojer au câștigat finala de dublu la BRD Năstase-Țiriac Trophy

Data publicării:
253648 253648 victorie tecau

Partida a început sub spectrul echilibrului. Fiecare echipă și-a câștigat propriul serviciu până la 3-3. Apoi, impulsionați și de public, Tecău și Rojer au reușit să facă break-ul, care a și făcut diferența în primul set, adjudecat după 34 de minute de joc, scrie digisport.ro.

Setul al doilea a fost o copie la indigo cu primul. Tecău și Rojer au izbutit din nou break-ul la 3-3, diferență ce s-a dovedit decisivă.

„Vă mulțumesc că ați fost alături de noi la fiecare meci și că ați făcut o adevărată tradiție din a veni la acest turneu”, a spus Horia Tecău imediat după festivitatea de premiere.

Este al treilea succes al perechii formate din Tecău și Rojer în 2014, după Casablanca și Zagreb, precum și al treilea trofeu consecutiv pe care sportivul nostru l-a obținut la turneul de la București, menționează sursa citată.

Anul trecut, Horia Tecău s-a impus alături de Max Mirnyi, iar în 2012, alături de Robert Lindstedt.

Cu succesul pe care l-a înregistrat acum, Tecău, care a fost numărul cinci mondial în 2012 și care acum se află pe locul 20, și-a trecut în cont al XIX-lea titlu din carieră.

Jean Julien Rojer a disputat și el o partidă cu titlul pe masă pe zgura bucureșteană, însă a pierdut-o în 2009, alături de suedezul Johan Brunstrom. Cei doi au fost învinși de Frantisek Cermak și Michal Mertinak, cu 6-2, 6-4.

Următorul turneu la care va participa perechea Tecău/Rojer va fi Mastersul de la Madrid, care va începe duminică, 3 mai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri