„Micul Federer” a reuşit surpriza zilei la Monte Carlo. Victor Hănescu, eliminat din primul tur

Data publicării:
1-8

Victor Hănescu nu a putut să îi facă faţă spaniolului Marcel Granollers decât în primul set la Monte Carlo. Jucătorul nostru s-a impus la tiebreak, dar nu a mai avut replică în următoarele doua acte şi a părăsit turneul încă din primul tur. Grigor Dimitrov este însă cel care a reuşit surpriza zilei la Monte Carlo.

Jucătorul de 21 de ani l-a învins pe favoritul numărul opt al competiţiei, Janko Tipsarevic, calificându-se în optimi. Supranumit „Micul Federer”, Grigor Dimitrov a câştigat primul set la tiebreak, apoi a defilat pe teren. Actul secund nu a avut istoric şi s-a terminat cu un categoric 6-1 pentru tânărul tenisman din Bulgaria.

Şi Richard Gasquet a obţinut biletele pentru turul al treilea. Francezul l-a eliminat în trei seturi pe conaţionalul său, Benoit Paire. Gasquet a câştigat primul act cu 6-1, însă Paire a trimis disputa în „decisiv”. Setul al treilea i-a revenit lui Gasquet, tot cu 6-1, iar tenismanul din Hexagon rămâne în cărţi pentru câştigarea trofeului.

Un alt francez care îşi continuă aventura la Monte Carlo este Jo Wilfried Tsonga. Al optulea jucător al lumii s-a impus în minimum de seturi în faţa lui Nicolai Davidenko, cu scorul 7-6, 6-2.

În turul al treilea a ajuns şi Juan Martin del Potro, însă nu fără emoţii. Ucrainianul Aleksandr Dolgopolov a câştigat clar primul set, cu scor 6-1, însă favoritul numărul cinci a întors rezultatul. Argentinianul a câştigat cu 1-6, 6-4, 6-3 şi va da piept cu învingătorul dintre Milos Raonic şi Jarkko Nieminen.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri