O echipă de Formula 1 angajează pilot folosind un joc video

Data actualizării: Data publicării:
mclaren

Echipa de Formula 1 McLaren încearcă să angajeze un nou pilot de simulator și se folosește de jocurile video pentru a-l găsi pe cel mai bun. McLaren și Logitech au anunțat un concurs numit „cel mai rapid jucător din lume”, al cărui câștigător va avea un contract de un an pentru a lucra cu echipa F1.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit informațiilor postate pe site-ul oficial, World's Fastest Gamer este o colaborare între McLaren, Logitech G, și Darren Cox, creatorul GT Academy. Partenerii pentru lansare ai competiției sunt platforma media GIVEMESPORT și  Sparco. Scopul concursului este de a-i găsi pe cei mai buni jucători din lume de pe mai multe platforme de curse, pentru a descoperi „campionul campionilor”.

Câștigătorul va primi un contract de un an cu McLaren pentru a lucra în calitate de șofer de simulator și va lucra cu inginerii echipei la Centrul de Tehnologie McLaren și la circuitele Grand Prix din întreaga lume pentru a dezvolta și îmbunătăți mașinile conduse în lumea reală de către șoferii echipei, Fernando Alonso și Stoffel Vandoorne. 

Fiind considerat „cel mai bun loc de muncă în eSport”, bătălia pentru a găsi cel mai nou recrut de la McLaren va fi vizibilă în fiecare etapă prin intermediul unui canal YouTube dedicat și canalele media sociale ale McLaren. Șase finaliști internaționali vor fi selectați de către experți atât în ​​jocuri, cât și în Formula 1, pentru a se alătura competiției. Alți patru finaliști vor fi selectați prin intermediul evenimentelor de calificare online ce vor avea loc în timpul verii.

„În marea finală, care va avea loc în toamnă la Centrul de Tehnologie McLaren, cei 10 vor si supuși celor mai riguroase teste. Nu numai că vor lupta unul împotriva celuilalt în diverse jocuri, pe diferite platforme, ci vor trebui să-și demonstreze cunoștințele de inginerie, abilitatea de a lucra ca parte a unei echipe și vor trebui dea dovadă de forța mentală și fizică necesare pentru o astfel de poziție unică”, se arată pe site-ul McLaren.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri