Pilotul Szabo Gergo şi copilotul politician Karoly Borbely câştigă Raliul Deltei 2013, după descalificarea câştigătorului

Data publicării:
raliuldeltei

Echipa tehnică a francezului a scos camera de filmat din maşină înainte ca autoturismul să fie verificat de juriu şi, potrivit regulilor Federaţiei de Automobilism, orice intervenţie asupra autoturismului este interzisă, informează organizatorul.

Acum, echipa din care campionul face parte a anunţat că va depune contestaţie, dar o decizie finală în acest caz va fi luată abia săptămâna viitoare.

În cadrul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2013 Delta Rally, echipa Szabo Gergo /Borbely Karoly a concurat cu un autovehicul Mitsubishi Lancer Evo 10, clasa 2, obţinând un timp de 01:04:49,1 şi atingând o viteză maximă de 101,64 km/h. Ei obţin punctajul maxim: 20, se arată pe site-ul competiţiei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri