Ricardo Cadu, intervievat de UEFA Champions League Magazine

Data publicării:
0812 20cadru 20uefa-37515

Ricardo Manuel Ferreira Sousa, cunoscut mai bine sub numele de Cadu, este unul dintre personajele principale ale UEFA Champions League Magazine din aceasta săptămână.Capitanul campioanei României a recunoscut că atunci când a venit la CFR, în 2006, a făcut-o pentru un motiv simplu. „Eram foarte tânăr atunci, aveam 24 de ani şi voiam la o echipă foarte cunoscută. Când mi s-a spus că este vorba despre un contract foarte bun m-am gândit că trebuie să-i dasu curs şi aşa am ajuns în România”, şi-a adus aminte Ricardo Cadu.După şase ani şi jumătate în Gruia, fotbalistul este mândru de ceea ce au realizat el şi colegii săi: „Am câştigat tot ce se poate câştiga: campionatul, cupa, Supercupa şi este foarte plăcut să fiu căpitan, mai ales că sunt jucător străin. Să trăieşti într-o altă ţară şi să fii căpitanul echipei, să asculţi imnul Ligii Campionilor cu banderola pe braţ, este ceva dincolo de cuvinte.

Fundaşul portughez, care a jucat în toate meciurile disputate de CFR în grupele UEFA Champions League, spune că este foarte fericit la Cluj: „Mi-am făcut prieteni foarte buni şi simt că oamenii din oraş sunt ca şi familia mea. Cred că tărie că am o viaţă foarte bună la Cluj”.

Cadu şi-a depus actele pentru obţinerea cetăţeniei române. Deocamdată, însă, din cauza procedurilor greoaie, fundaşul CFR-ului nu a primit încă paşaportul românesc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri