Securitate sporită și control pirotehnic la România - Spania! S-a închis și antrenamentul oficial

Data publicării:
stadion cluj 1

Măsurile de precauție au fost sporite în urma atentatelor de la Bruxelles, care au evidențiat probleme majore în sistemele de securitate. Chiar dacă, inițial, se anunțase că Spania va avea antrenamentul deschis, pregătirea oficială se va desfășura, până la urmă, în spatele ușilor închise.

Mai mult, toate mașinile care vor avea acces în zona Cluj Arena vor fi supuse unui control pirotehnic. De asemenea, și spectatorii vor fi controlați foarte amănunțit înainte să intre pe stadion și chiar sunt sfătuiți să vină fără rucsacuri sau bagaje.

În schimb, suprafața de joc va fi excelentă la ora meciului. Organizatorii au lucrat zi şi noapte la Cluj Arena, iar stadionul beneficiază acum de cel mai bun gazon de la inaugurare.

Dată în folosinţă în 2011, arena se pregăteşte să găzduiască cel mai important meci de la înfiinţare - România va juca împotriva campionilor europeni pe un teren „masă de biliard”.

La meciul România - Spania vor fi 277 de stewarzi, 300 de jandarmi și 30 de polițiști locali.

România - Spania se joacă duminică, de la ora 21:45, la Cluj și va transmis în format LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri