Sfaturile lui Costel Gâlcă pentru copiii săi: să-l respecte pe cel de alături și să-i ajute pe neajutorați

Data publicării:
maria costel galca 3-1

Luat la întrebări de micuța jurnalistă Maria, Costel Gâlcă a părut că are emoții, însă a răspuns de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

Întrebat de rezultatele pe care Steaua le va avea în grupele UEFA Europa League, antrenorul roș-albaștrilor s-a arătat încrezător.

„Încercăm și sperăm ca în decembrie să fim calificați, chiar de pe primul loc. Încercăm să aducem clubului Steaua o primăvară europeană”, a declarat Gâlcă.

Fostul mijlocaș al trupei din Ghencea a rememorat o partidă cu Oțelul, în care a marcat 5 goluri împotriva gălățenilor: „A fost un meci în care mi-a ieșit totul, cu ajutorul colegilor mei. Eu am fructificat acele ocazii de gol”.

Cel mai mic reporter de televiziune din România a aflat multe despre viaţa de antrenor, dar şi despre cum este să ai acasă tripleţi.

„Pentru mine e important ca ei sa aibă valori în viaţă, să ştie să se adapteze societăţii. De mici au fost învăţaţi ceea ce reprezintă România pentru ei, că sunt români. E foarte important respectul, să respecte pe cel de alături, să ajute în permanență pe cei care sunt neajutorați”, spune Costel Gâlcă.

În final, reporterul Maria i-a făcut o ofertă de nerefuzat și pe care Costel Gâlcă a acceptat-o să stea pe gânduri.

Domnule antrenor, nu aveți nevoie de un secund? Dumneavostră cu pregătirea, eu cu promovarea”, l-a îmbiat micuța pe Gâlcă, iar răspunsul a venit promt: „Avem mulți secunzi la echipă, dar unul cu un spirit tânăr ar fi binevenit.”

Și, pentru că a vrut să știe secretul celor mai bune pase, antrenorul echipei Steaua a învățat-o pe Maria ABC-ul unui șut reușit: „A fost interviul cel mai plăcut pe care l-am avut până acum”, a spus Gâlcă.

Însă Maria a mai avut o ofertă pentru Costel Gâlcă, să joace la Steaua. Cu așa propunere, antrenorul roș-albaștrilor nu a avut de ales: „Calitățile de recomandă, te așteptăm cu cea mai mare plăcere”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri