Un polițist român, campion mondial la karate fudokan

Data publicării:
politist

Mihai Tâmpeanu, polițist în Galați, a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial de Karate Fudokan, organizat la sfârșitul săptămânii trecute la Cluj-Napoca, la proba kata individual seniori, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Potrivit sursei citate, el a obținut alte două medalii de argint în probele enbu masculin și enbu mixt, dar și o medalie de bronz la proba kata - echipe masculin, seniori.

Mihai Tâmpeanu a declarat că obținerea aurului la această competiție de karate, unde au participat peste 2.000 de concurenți din 47 de țări, reprezintă împlinirea visului de a-și completa palmaresul.

„E recunoașterea supremă a numeroaselor ore de antrenament, a momentelor dificile depășite cu greu, a nevoilor și a interdicțiilor pe care le are un sportiv de performanță. Simți că ești în al nouălea cer!”, a spus polițistul, care are la activ mai bine de 20 de ani de activitate competițională neîntreruptă.

Tâmpeanu are 30 de ani, este căsătorit și are un băiețel de doi ani, despre care speră să îi calce pe urme și să urce și el într-o zi pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri