VIDEO. Chelsea a învins-o pe Arsenal cu 6-0, la meciul cu numărul 1.000 pentru Arsene Wenger

Data publicării:
235590 235590 poza de meci

Pentru Wenger, acesta a fost meciul cu numărul 1.000 în Premier League, dar rezultatul de pe teren i-a umbrit aniversarea. În cele 1.000 de meciuri, antrenorul francez a bifat 572 succese și echipa sa a marcat 1845 de goluri. Jose Mourinho n-a avut milă însă de „tunari”, care au jucat în 10 oameni din minutul 16, când Gibbs a fost eliminat eronat de arbitru.

Oscar a marcat un gol frumos după pauză, realizând „dubla”, iar egipteanul Salah a semnat prima sa reușită la echipa de pe Stamford Brige. Fostul mijlocaș de la Basel, care a adminstrat londonezilor două înfrângeri în acest sezon de UCL, intrase pe teren în minutul 71, iar la trei minute distanță avea să definitiveze umilința pentru Arsenal.

VIDEO. Cele şase goluri marcate de Chelsea.

„Trebuie să ne bucurăm de acest succes, pentru că nu o baţi mereu pe Arsenal cu 6-0”, a declarat Cesar Azpilicueta, după meci.

Arsenal a încasat șase goluri într-un meci de campionat pentru prima dată după 54 de ani, de la un 0-6 cu West Ham, la Londra. „Tunarii” au avut probleme mari în acest sezon în fața echipelor mari, cedând la scor întâlnirile importante: 1-5 cu Liverpool și 3-6 cu Manchester City.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri