VIDEO. Ce i-a spus Darren Cahill Simonei Halep, la 5-0 pentru Wozniacki

Data actualizării: Data publicării:
Simona halep turneul campioanelor
Foto: Agerpres

Simona Halep a început greu al doilea meci de la Turneul Campioanelor, disputat împotriva Carolinei Wozniacki. Halep nu a reușit să își găsească ritmul și să facă față asalturilor danezei, iar Wozniaki a dus rapid scorul la 5-0 în favoarei ei, în primul set. 

Simona halep turneul campioanelor
Foto: Agerpres

LIVE TEXT Simona Halep, învinsă de Caroline Wozniacki la Turneul Campioanelor

La pauza după al cincilea game câștigat de Wozniacki, Halep a cerut intervenția antrenorului Darren Cahill. Acesta i-a atras atenția Simonei că a comis mai multe erori neforțate și că șansa ei este să atace pe forehandul lui Wozniacki. De asemenea, el a sfătuit-o să profite de avantajul rezistenței sale fizice, cu care o poate depăși pe daneză în raliurile lungi. 

„Vreau să ataci cu forehandul. Vreau să te folosești de forța ta. Trebuie să te folosești de forța mentală și fizică. Încearcă să faci mai puține erori neforțate și să începem de aici”, a încurajat-o Cahill pe româncă. 

Simona are un procentaj slab la primul serviciu, de doar 55%, spre deosebire de Wozniacki, care o domină cu un procentaj de 92%. În primul set, Simona a făcut două challenge-uri la deciziile arbitrului, iar reluarea video i-a dat dreptate. Halep a gesticulat nervoasă spre arbitru, atrăgându-i atenția pentru a doua greșeală. 

Cahill a revenit cu sfaturi și în al doilea set, când a încurajat-o pe Simona și i-a spus că scorul este mult mai strâns și nu ar trebui să renunțe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri