Era lui Vladimir Kliciko a apus. Doborât prin KO de Anthony Joshua

Data publicării:
vladimir

Pugilistul britanic Anthony Joshua l-a învins, sâmbătă seară, pe ucraineanul Vladimir Kliciko, într-o gală desfăşurată pe stadionul Wembley, apărându-şi astfel cu succes centura IBF la categoria grea şi câştigând titurile WBA şi IBO, care erau vacante.

vladimir

Joshua s-a impus prin KO tehnic în runda a 11-a. 

Britanicul a fost trimis la podea de Kliciko în runda a şasea, însă după runde în care ucraineanul a dominat, a reuşit să se impună în faţa adversarului său, vizibil afectat de lovituri.

Anthony Joshua (27 de ani) rămâne neînvins la profesionişti, el având 19 victorii. 

vladimir 2

Kliciko (41 de ani) a înregistrat a cincea înfrângere a carierei. El are în palmares 64 de victorii.

La meci au asistat aproximativ 90.000 de spectatori, un record.

În gala de la Londra a boxat şi Viorel Simion, învins la puncte de britanicul Scott Quigg.

Pugilistul britanic Anthony Joshua l-a provocat, după victoria din confruntarea cu Vladimir Kliciko, pe compatriotul său Tyson Fury, care nu a mai boxat de un an şi cinci luni, iar acesta a răspuns afirmativ provocării, informează bbc.com. Fury s-a impus în faţa lui Cristian Ciocan şi a lui Vladimir Kliciko în ultimele sale două confruntări, în 2015.

„Fury, unde eşti? Ştiu că a tot vorbit, vreau să le dau unui număr de 90.000 de oameni (n.r. - numărul de spectatori care au asistat la meciul cu Klitschko) şansa să ne vadă”, a spus Joshua după meciul cu Kliciko.

„Provocare acceptată. Vom oferi lumii cel mai mare meci din ultimii 500 de ani. Voi boxa cu tine. Eşti visul oricărui boxer. Bravo, Anthony Joshua. Ai avut un meci pe viaţă şi pe moarte cu Kliciko. Eu am boxat cu el. Să «dansăm»”, a răspuns Fury pe Twitter.

Tyson Fury, în vârstă de 28 de ani, este neînvins la profesionişti (25 de meciuri, 18 victorii prin KO). În ultimele două confruntări, în 2015, Fury s-a impus în faţa lui Cristian Ciocan şi a lui Vladimir Kliciko.

Românul Mihai Nistor este singur și ultimul boxer care l-a învins pe Anthony Joshua, în urmă cu șase ani.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri