Video Momentul în care un boxer la categoria grea iese din lupta pentru titlu înainte să se arunce primul pumn

Data actualizării: Data publicării:
box

Un boxer de categorie grea din Africa de Sud a ieșit din lupta pentru titlul înainte ca aceacsta să aibă loc, după ce a suferit un accident ciudat, informează News.com.au

Ruann Visser a fost retras din luptă și ia în considerare acțiuni legale, după ce a căzut din ring înainte de începerea meciului în care urma să-și apere centurile WBA în fața lui Tian Fick, în Cape Town.

Visser, un colos de 2 metri și 6 centimetri înălțime, a fost rănit înaintea partidei, în timp ce se sprijinea de corzile ringului, care au cedat. Acesta a reușit să se prinde de una dintre corzi în cădere, evitând astfel să cadă pe spate sau în cap.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Visser, care a luptat și cu Vladimir Klitschko, a suferit răni la brațul stâng și la un genunchi în urma căzăturii, fiind obligat să renunțe la meci de către doctor.

Sportivul vrea ca "cineva să plătească" după accidentarea sa și a anunțat că va avea discuții cu organizatorii și cu echipa sa legală.

Nefdt Visser, tatăl și managerul lui Ruann Visser, a spus că sportivul este plin de vânătăi și are probleme cu brațul stâng.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri