Fotbal | Trei finale de Cupă într-o zi, la Digi Sport

Data publicării:
sport logo

Sâmbătă, 27 mai, pasionații de fotbal pot vedea la Digi Sport nu mai puțin de trei finale de Cupă. Ziua începe cu meciul Arsenal - Chelsea, continuă cu finala Cupei României, Astra - Voluntari, după care intră în scenă fotbalul iberic: Barcelona - Alaves, a treia finală de cupă, sâmbătă, la Digi Sport.

  • Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30.
  • În aceeaşi zi puteți vedea şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30.

Fotbal internațional. Pe canalele Digi Sport puteți vedea EXCLUSIV meciurile din calificările pentru CM 2018, campionatul de fotbal al Franţei și al Italiei. De asemenea, Digi Sport transmite și campionatul de fotbal al Spaniei. Acestora li se adaugă transmisiuni live din Premier League Scoţia, Premier League Rusia, Primera Division Argentina, Cupele Spaniei, Italiei, Franţei, Angliei și nu în ultimul rând Cupa Ligii Angliei.

La capitolul fotbal intern, Digi Sport transmite campionatul de fotbal al Ligii 1, liga a II-a de fotbal,
Cupa României, Cupa Ligii din România și partidele de futsal din campionatul național.

Cele mai importante turnee feminine de tenis sunt tot la Digi Sport. 56 de turnee pe an pot fi văzut EXCLUSIV aici. Pasionații de tenis au la dispoziție turnee ATP, meciuri de FED Cup și Cupa Davis.

Handbal. Campionatul naţional de handbal, feminin, masculin, Liga Campionilor la handbal feminin şi masculin și EHF Cup handbal se văd tot la Digi Sport.

Șapte competiții din sportul cu motor sunt la dispoziția telespectatorilor: Formula 1, FIA Formula 2, Euro Formula Open, Indy Car, International GT Open, Porsche Supercup Series, ADAC GT Masters.

În transmisiune directă se mai poate vedea la Digi Sport campionatul intern de polo, campionatul masculin de baschet, Cupa României de baschet, Euroliga de baschet, EuroCup de baschet și Europe Cup. Nu lipsesc Diamond League - atletism, campionatele interne de volei feminin și masculin, cupele europene de volei și Rugby Champions Cup.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri