Alibec, prezentat oficial de Steaua. Ce număr va purta atacantul

Data publicării:
alibec2

Steaua s-a reunit miercuri, 4 ianuarie, iar singura noutate din lot a fost Denis Alibec. Atacantul sosit de la Astra a efectuat deja primele antrenamente sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, scrie digisport.ro.

alibec bun

Roș-albaștrii și-au prezentat noua achiziție pe site-ul oficial. Jucătorul care care astăzi a împlinit 26 de ani apare într-o fotografie alături de antrenorul Stelei. Alibec va purta la Steaua numărul 7, număr care în prima parte a sezonului a fost purtat de Florin Tănase și Dennis Man.

„Vă mulțumesc mult pentru mesaje și vă doresc să aveți un an special, în care să vă bucurați de multe momente frumoase și să fiți sănătoși. Dorința pe care mi-am pus-o azi, de ziua mea, e aceeași cu cea din noaptea de Revelion: să pot spune la finalul acestui an că sunt unul dintre fotbaliștii care au readus suporterii pe stadioanele din România”, este mesajul pe care Alibec l-a postat pe social-media.

Alibec și-a început cariera la Calatis Mangalia, după care a ajuns la juniorii Stelei, de acolo a plecat la Farul, de unde a fost cumpărat de Inter. Noua achiziție a echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf a mai evoluat pentru Mechelen, Viitorul, Bologna și Astra.

În 83 de partide a jucat atacantul echipei naționale pentru Astra, reușind să marcheze 41 de goluri, iar în actualul sezon de Liga 1, a evoluat în 13 meciuri și a înscris de 3 ori.

2.04 milioane de euro a plătit Steaua pentru Alibec.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri