Antony (Manchester United) a fost exclus din lotul Braziliei. Fosta iubită îl acuză că a bătut-o și că i-a spart un implant de silicon

Data actualizării: Data publicării:
antony manchester united
Atacantul brazilian Antony. Foto: Profimedia Images

Atacantul Antony de la Manchester United a fost exclus din lotul echipei de fotbal a Braziliei, în urma acuzațiilor de abuz din partea fostei sale iubite, transmite Sky News.

Brazilia a confirmat că jucătorul a fost retras din lot pentru următoarele meciuri de calificare la Cupa Mondială din cauza acuzațiilor despre care a spus că „trebuie să fie investigate”. 

Postul de știri brazilian UOL a făcut publice acuzațiile iubitei acestuia, Gabriela Cavallin, pe care Antony le-a negat luni. 

Fotbalistul de 23 de ani, care a plecat de la Ajax și a semnat pentru United, într-o tranzacție de 85 de milioane de lire sterline în septembrie anul trecut, a scris pe Instagram: „Din respect pentru fanii, prietenii și familia mea, mă simt obligat să vorbesc public despre acuzațiile false cărora le-am fost victimă”. 

„De la început am tratat această chestiune cu seriozitate și respect, oferind clarificările necesare în fața autorității polițienești. Ancheta poliției se află sub incidența secretului judiciar și, prin urmare, nu pot face public conținutul acesteia. 

Cu toate acestea, pot afirma cu seninătate că acuzațiile sunt false și că probele deja prezentate și celelalte probe care vor fi prezentate demonstrează că sunt nevinovat de acuzațiile aduse. 

Relația mea cu Gabriela a fost tumultoasă, cu insulte verbale de ambele părți, dar nu am comis niciodată vreo agresiune fizică. 

În fiecare moment, fie că este vorba de mărturie sau de un interviu, ea prezintă o versiune diferită a acuzațiilor. 

Prin urmare, vin să neg cu vehemență acuzațiile aduse și vă informez că rămân la întreaga dispoziție a autorităților braziliene pentru a clarifica orice este necesar. 

Am încredere că investigațiile în curs ale poliției vor demonstra adevărul cu privire la nevinovăția mea”, a spus acesta. 

Antony este acuzat că a atacat-o pe Cavallin, influencer pe rețelele de socializare, „cu o lovitură de cap”, într-o cameră de hotel din Manchester, pe 15 ianuarie, lăsând-o cu o tăietură la cap care a necesitat tratament din partea unui medic. 

De asemenea, Cavallin susține că a fost lovită cu pumnul în piept de către Antony, ceea ce, potrivit acesteia, i-a provocat deteriorarea unui implant mamar de silicon care a necesitat o intervenție chirurgicală corectivă în Brazilia. 

Un alt presupus incident a avut loc pe 8 mai, într-o casă, când ea susține că a suferit o tăietură la deget în timp ce încerca să se protejeze, acuzându-l pe Antony că a aruncat o cană de sticlă spre ea, precum și că i-a luat apoi pașaportul. 

Cavallin ar fi depus o plângere la poliția din Sao Paulo cu privire la acuzațiile de abuz fizic și verbal din partea lui Antony în timpul vacanței din Brazilia în iunie 2022, când era însărcinată, precum și o plângere separată la poliția din Greater Manchester. 

Într-o declarație pentru Telegraph Sport, poliția din Manchester a spus: „Poliția din Greater Manchester este conștientă de acuzațiile făcute și anchetele sunt în curs de desfășurare pentru a stabili circumstanțele care stau la baza acestui raport. Nu vom face alte comentarii în acest moment”. 

Manchester United nu a făcut niciun comentariu pe această temă atunci când a fost contactată de Sky Sports. 

O declarație a Confederației braziliene de fotbal a confirmat că Antony a fost retras din echipă pentru meciurile de calificare la Cupa Mondială din septembrie împotriva Boliviei și Peru, acesta fiind înlocuit cu Gabriel Jesus, atacant la Arsenal.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri