Becali: În 2-3 ani o să bat Realul şi Barça. Vreau să plece toată lumea capul

Data actualizării: Data publicării:
gigi becali rade

Gigi Becali a dezvăluit că se află în faţa unei noi etape în fotbal. Finanţatorul FCSB este sigur că în viitor va reuşi să vândă un jucător pe o sumă mai mare de 100 de milioane de euro şi că se va lupta de la egal la egal cu mari forţe din Europa, ca Real Madrid şi FC Barcelona, scrie digisport.ro.

„O să vedeţi în următorii 3-4 ani, acum vreau o nouă etapă. Deci nu mai merge cu ce a mers până acum în fotbal. Lumea are miliarde multe şi cum se băteau înainte gladiatorii pe arene şi bogaţii se distrau, acum lumea se distrează la fotbal. Şi pentru asta se plătesc miliarde şi eu am înţeles acest lucru şi iau eu miliardele de la ei şi mă bat cu ei.

În 2-3 ani o să mă bat cu Europa, cu Real Madrid şi cu Barcelona şi o să-i bat la Bucureşti, asta o să vedeţi. Şi o să vând cu 100, 150 de milioane, eu, Becali. Nu am spus niciodată asta, dar acum, da. O să vând un jucător cu mai mult de 100 de milioane.

Florinel Coman nu-i mai bun ca Mbappe, dar are talent mai mare. Nu-i pun nicio presiune lui Coman pe cap, e atât de puternic caracter. Când îl lauzi, devine şi mai bun. O să ajung eu şi în finală de Champions League. Ce fac eu acum e o combinaţie de fotbal şi business. Eu am har şi am simţit asta. Unii au înnebunit, nu mai ştiu ce să facă cu banii, că au sute de miliarde şi concurenţa dintre ei va face să câştigăm noi bani.

Eu sunt Becali, nu există pentru mine om puternic. Pentru mine nu există superior, decât călugării şi oamenii care au viaţă sfântă. În rest, oameni bogaţi, nu mă interesează. Când o să dau un jucător cu 100 de milioane o să vreau toată lumea să plece capul. Nu mai mult, să plece capul”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri