După ce a pierdut cu Astra, Steaua vrea victorie la „masa verde”

Data actualizării: Data publicării:
steaua meci pierdut

Echipa lui Laurențiu Reghecampf a pierdut locul întâi în Liga 1, dar vrea să îl recupereze la „masa verde”. După înfrângerea grea de la Giurgiu, ”roș-albaștrii” au depus contestație împotriva campioanei româniei, sperând astfel în obținerea celor 3 puncte, scrie digisport.ro.

steaua meci pierdut

Astfel, Steaua a reclamat la observator faptul că gazdele nu ar fi avut în lot cel puțin doi jucători crescuți la club.

Totuși, giurgiuvenii au declarat că nu au nicio emoție, ținând cont că această regulă nu există: a fost la un pas de a fi introdusă în regulament, dar s-a renunțat la ea după apariția regulii U21.

„Nu avem nicio emoție, regulamentul este clar. Steliștii s-au grăbit când au depus contestația”, a spus Dani Coman, în exclusivitate pentru Digi Sport.

În primăvara lui 2015, Comitetul Executiv al FRF a votat ca grupările din prima divizie să aibă în lot şase jucători formaţi la nivel naţional şi doi la nivel de club.

Din sezonul 2016-2017, cluburile din Liga 1 urmau să fie obligate să aibă un lot de cel mult 25 de jucători, dintre care patru formaţi la nivel naţional şi patru la nivel de club. Totuși, FRF a renunțat la o parte din aceste reglementări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri