EUROPA LEAGUE. Latovlevici e incert pentru meciul Stelei cu Chelsea. Jocul va fi transmis de Digi Sport 1

Data publicării:
1403 20steaua 20chelsea-54705

La conferinţa de presă susţinută în preziua partidei, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat că elevii săi nu trebuie să-i lase pe englezi să-şi impună jocul şi a precizat că îşi doreşte victoria pe Stamford Bridge. Totodată, acesta a anunţat că folosirea luii Latovlevici este incertă, unul dintre cei mai în formă stelişti având unele probleme medicale.

"Este important pentru noi ca echipă să ne calificăm şi pentru tot fotbalul românesc. Am exersat şi penalty-urile, vom vedea unde se va ajunge joi seară. Vom încerca să câştigăm, dar va fi un meci dificil. Suntem o echipă care joacă fotbal, ne place să conducem meciul. Asta vom încerca să facem şi mâine seară. Nu încercăm să ne facem jocul după adversar, încercăm să dominăm şi să avem posesie. Nu vom lăsa adversarul să joace, vom încerca să câştigăm. Avem jucători de valoare, dar mă intereserază ca echipa să evolueze bine. Fotbaliştii joacă fiecare meci pentru club, pentru ei, pentru viitorul lor", a spus Reghecampf.

Tehnicianul stelist a afirmat că fundaşul Iasmin Latovlevici are unele probleme medicale, dar se speră în recuperarea lui. "Dacă îmi este teamă de ceva, îmi este de echipa mea. Avem o experienţă neplăcută de la meciul din deplasare cu Ajax Amsterdam. Numai în direcţia asta mă gândesc şi încerc să-i fac pe jucători să evolueze ca în meciul tur cu Chelsea. Latovlevici are probleme, dar încercăm să-l refacem. Este foarte greu să-l înlocuim pe Latovlevici, dar dacă va fi nevoie vom găsi soluţia cea mai bună. Chelsea este cea mai puternică echipă pe care am întâlnit-o până în această fază. Cu siguranţă vom avea unele probleme la fazele fixe, dar ne-am antrenat", a precizat Reghecampf.

Benitez: Nu ştiu dacă Steaua va face faţă presiunii

Antrenorul echipei Chelsea, Rafael Benitez, a declarat că gruparea londoneză respectă mult Steaua, însă a precizat că nu ştie dacă jucătorii pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf vor face faţă presiunii de pe Stamford Bridge.

"Scouterii ne-au spus să fim atenţi, pentru că Steaua este o echipă bună şi ştiam că va fi greu. Vom vedea dacă ne vom putea face jocul pe Stamford Bridge, dacă ei vor face faţă intensităţii, însă îi respectăm mult, pentru că sunt o echipă foarte bună", a explicat tehnicianul spaniol.

Întrebat despre un eventual interes al echipei Manchester City pentru Vlad Chiricheş, Rafael Benitez a răspuns: "Sper ca Chiricheş să nu facă un meci bun, iar în restul sezonului să fie fantastic. Este un jucător bun, dar nu ştiu dacă ar face faţă în Anglia".

Meciul Chelsea - Steaua, care va fi transmis de Digi Sport 1 cu începere de la ora 22.05, va fi arbitrat de francezul Stephane Lannoy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri