EUROPA LEAGUE. Pandurii - Fiorentina, 1-2. Gorjenii au condus până în minutul 86

Data publicării:
6190246-Mediafax Foto-Mircea Rosca 1

Deși au condus până aproape de final, Pandurii a pierdut partida în ultimele minute de joc. Matos (86) și Valero (90) au adus victoria italienilor.  (VIDEO)

După acest rezultat, trupa lui Cristi Pustai rămâne pe a treia poziție a grupei, cu un singur punct, la opt lungimi de locul doi, ocupat de Dnepr. Ucrainenii au câștigat în seara acesta, 2-0 cu Pacos Ferreira.

Echipele de start:

Pandurii: Stanca - Unguruşan, Erico, Christou, Momcilovici - Breeveld, Anton - Buleică, Eric, Distefano - Alex
Rezerve: Mingote, Sipo, Mamele, C. Cristea, Adrovici, Nicoară, Ciucur

Fiorentina: Munua - Roncaglia, Gonzalo Rodriguez, Compper, Alonso -Cuadrado, Aquilani, Fernandez - Joaquin, Ryder Matos, Yakovenko
Rezerve: Neto, Savici, Pasqual, Tomovici, Borja Valero, Capezzi, Ilicic

____________________________________________

La Cluj, echipa gorjeană primeşte vizita italienilor de la Fiorentina, echipa în faţa căreia a pierdut cu 3-0 în urmă cu două săptămâni. Italienii au maximum de puncte din primele trei jocuri şi sunt decişi să îşi menajeze jucătorii de bază.

„Noi vom juca pentru orgoliile noastre și la fiecare ocazie pe care o vom avea, ne vom gândi că va fi ca și ultima și atunci va trebui să finalizăm toate ocaziile. Vom munci foarte mult”, a spus Eric, fotbalistul gorjenilor.

Meciul dintre Pandurii și Fiorentina se joacă în această seară, de la 20.00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri