Fiica lui Ilie Balaci o contrazice pe Sorina Pintea: Nici măcar nu cred că ştie cine a fost

Data publicării:
lorena balaci_digi sport
Lorena Balaci o acuză pe Sorina Pintea că a vrut să-și facă reclamă. Foto: Digi sport

Lorena Balaci, fiica fostului fotbalist Ilie Balaci, a criticat-o pe Sorina Pintea, ministrul Sănătății, pe motiv că a declanșat ancheta la Serviciul de Ambulanță Județeană Dolj, invocând că familia a solicitat acest lucru. Ilie Balaci a murit, duminică, la 62 de ani, din cauza unui atac de cord.

lorena balaci_digi sport
Lorena Balaci o acuză pe Sorina Pintea că a vrut să-și facă reclamă. Foto: Digi sport

Sorina Pintea a declarat pe 22 octombrie, la Digi24, că a declanșat o anchetă la SAJ Constanța „după suspiciunile familiei pe care le-am aflat din presă”.

„Ce prostii a putut spune doamna aceasta. Noi, familia, n-am cerut nicio anchetă. Dacă i-aş întâlni pe doctorii aceia de la SMURD, i-aş strânge în braţe şi le-aş mulţumi. Au făcut tot ce s-a putut. Când a decis să deschidă ancheta respectivă, doamna ministru a urmărit să-şi facă reclamă, să se spună că munceşte. Să vadă lumea că lucrează! Mai bine s-ar ocupa de problemele reale din Sănătate, că pleacă lumea cu bacterii din spitale. Nici măcar nu cred că ştie cine a fost Ilie Balaci. SMURD-ul a venit la 4 minute de la apel. Echipat cum trebuie. (...) Oamenii ăia s-au luptat două ore cu Dumnezeu, ca să-l ţină pe tata pe lumea asta! Au făcut tot ce a fost omeneşte posibil”, a spus Lorena Balaci, la Libertatea.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri