FOTO. Everton și Manchester City, gest solidar cu Ucraina, înaintea meciului din Premier League

Data publicării:
Echipa Manchester City cu tricouri pe care este afișat drapelul Ucrainei.
Everton și Manchester City, gest solidar cu Ucraina, înaintea meciului din Premier League. Foto: Ucraina 24/7

Momente emoționante la meciul din Premier League dintre Everton și Machester City. Jucătorii ucraineni Aleks Zinchenko și Vitaliy Mykolenko s-au îmbrățișat înaintea meciului, cei doi evoluând astăzi ca adversari, dar fiind colegi la echipa națională.

Și Everton și Manchester City și-au arătat solidaritatea față de țara de origine a coechipierilor lor, echipele intrând pe teren cu drapelul Ucrainei pe treninguri, respectiv purtând drapelul țării pe umeri. Mesajul principal a fost încetarea războiului declanșat de Rusia.

manchester tricouri 2
Jucători de la Everton cu drapelul Ucrainei. Foto: Ucraina 24/7

În aceste zile, ambii internaționali ucraineni au lucruri mult mai importante de care să-și facă griji, decât fotbalul în această săptămână, având în vedere invazia rusă a Ucrainei care a șocat întreaga lumea. Zinchenko a postat mesaje de susținere pentru patria sa și a participat joi seară la un priveghi în centrul orașului Manchester, scrie manchestereveningnews.co.uk.

Manchester Utd rămâne fără „transportatorul oficial” Aeroflot

Tot în Anglia, Manchester United a anunțat că a rămas fără „transportatorul oficial” Aeroflot, pe fondul sancțiunilor impuse Rusiei

Sponsorul principal al echipei engleze Manchester United, Aeroflot - descris ca fiind „transportatorul oficial” pe site-ul clubului - a primit interdicție de a opera în Marea Britanie, în contextul în care premierul Boris Johnson a impus noi sancțiuni împotriva Rusiei, relatează The Mirror.

United a fost sponsorizată de Aeroflot, compania de transport aerian deținută de Rusia, din 2013, dar după ce Rusia a declarat joi război Ucrainei - această relație pare să se fi încheiat.

În contextul politic actual, Marea Britanie a impus o interdicție pentru toate zborurile Aeroflot, atât la intrarea cât și la ieșirea din țară.

Actualul acord de sponsorizare ar fi trebuit să se încheie în vara anului 2023.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri