Gafă a ultrașilor londonezi: Au crezut că e al adversarilor și au vandalizat autocarul propriei echipe

Data publicării:
vandali crystal palace

Ultrași din Sudul Londrei au vandalizat autobuzul echipei Crystal Palace după ce au crezut că aparține rivalilor lor la retrogradare din Premier League, Middlesbrough.

vandali crystal palace

Autocarul a fost parcat la un hotel din apropiere de stadionul celor Crystal Palace, a fost de acoperit cu spray cu vopsea cu mesajul „Crystal Palace FC” la primele ore ale dimineții de sâmbătă. Vandalii au scris numele clubului cu vopsea roșie, albă și albastră peste părțile laterale și peste spate vehiculului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un reprezentant al celor de la Crystal Palace a postat pe Twitter un mesaj în care a dezvăluit greșeala propriilor suporteri: „Daune de 40.000 de lire sterline făcute crezând că autocarul este al celor de la Middlesbrough. Bună treabă!”, a scris Dean Waters pe rețeaua de socializare.

În ciuda actului de vandalism, echipa lui Sam Allardyce a folosit vehiculul înainte de partida cu Middlesbrough de sâmbătă după-amiază, pe care Crystal Palace a câștigat-o cu 1-0.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri