George Țucudean s-a întors la Dinamo

Data publicării:
113107 113107 tucudean dinamo 1

Internaționalul român nu s-a impus la Standard Liege, în cele șase luni petrecute acolo, unde l-a avut antrenor pe Mircea Rednic, așa că a fost obligat să-și găsească o nouă echipă.

După ce conducătorii belgienilor i-au comunicat că nu mai face parte din planurile lor, Țucudean, care mai are contract până în 2017, a spus, inițial, că nu ia în calcul varianta de a reveni în Liga 1, dar lipsa ofertelor din străinătate l-au făcut să-și reconsidere poziția.

Deși vârful de atac a fost dorit și de Steaua, reprezentanții lui Dinamo au făcut tot posibilul pentru a împiedica ca un alt fost dinamovist să ajungă la rivalii de-o viață, așa cum a fost în cazul lui Adrian Cristea.

Așadar, Dinamo a ajuns la un acord cu Standard Liege, privind împrumutul pentru un sezon al lui Țucudean, informație confirmată în cadrul emisiunii „Fotbal Club“, de la Digi Sport 1.

În ianuarie acest an, Dinamo a fost de acord cu transferul atacantul la gruparea din Belgia contra sumei de 800.000 de euro. Apoi, roș-albii au mai primit 200.000 de euro ca urmare a calificării echipei în cupele europene. Transferat în „Stefan cel Mare“ în urmă cu trei sezoane, de la UTA, Țucudean a adunat 51 de jocuri și 10 goluri pentru Dinamo în Liga 1, cu care a câștigat Cupa României și Supercupa Romîniei, ambele în 2012.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri