Licitaţie cu probleme pentru marca "Steaua"

Data publicării:
57eea9d595f9cf714d0f02b0

Marca "Steaua" va fi scoasă la licitație cu prețul de pornire de 3,7 milioane de euro, sub forma unei taxe anuale, însă procedura ar putea fi contramandată.

57eea9d595f9cf714d0f02b0

Helumth Duckadam a dezvăluit la emisiunea Fotbal Club, că Armata va fi nevoită să plătească o taxă de timbru în valoare de 10 la sută din suma solicitată.

„Acum vor să scoată la licitație marca, stema, dar s-au trezit că trebuie să plătească taxa de timbru, taxa e de 370.000 de euro. Vreau să văd pe cei de la Armată de unde scot acești bani. Personal, mi-ar conveni să o scoată la licitație, pentru că atunci s-ar vedea cât valorează acea marcă”, a spus Helmuth Duckadam, președinte de imagine Steaua.

Finanțatorul George Becali a anunțat că nu este interesat să participe la licitație.

Şansele să apară cineva interesat la un astfel de preţ sunt, potrivit multor specialişti, minime. Investiţiile în fotbal au fost tot mai mici în ultimii ani, astfel că e greu de crezut că poate să apară inopinat un om de afaceri care să plătească o asemenea sumă.

În ceea ce priveşte relaţia Becali-Armată, lucrurile nu s-au schimbat. MApN consideră că timp de mai bine de 10 ani (2004-2015), Becali a folosit fraudulos brandul şi îi cere despăgubiri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri