LIGA 1. ACS Poli - Oțelul Galați 1-0. Szekely a marcat la ultima fază a meciului

Data publicării:
165634 165634 szekely otelul 1

ACS Poli a câștigat cu 1-0 și se poate considera norocoasă, după o seară în care gălățenii au trimis de două ori mingea în bară și au controlat meciul. Diferența de valoare individuală n-a putut fi însă fructificată și formația de la Dunăre a pierdut în singurul mod în care putea face asta: dintr-o fază fixă.

Până la cornerul din minutul 90+2, gazdele nu se apropiaseră niciodată periculos de careul lui Brăneț, singurul șut spre poarta acestuia fiind trimis de Szekely de la 25 de metri, spre final.

În schimb, Oțelul a dus constant balonul în jumătatea de teren adversă, Copper și Gavrilă ieșind în evidență prin travaliu și inspirație, în vreme ce Marquinhos și Henrique au avut ocaziile mari la poarta lui Kirev.

Buulgarul a fost cel mai norocos om de pe teren, scăpând fără gol într-un meci în care a făcut nenunmărate erori, mai ales la ieșirile din poartă, odată trezindu-se chiar în afara careului, Șeroni respingând in extremis, din apropierea liniei porții, șutul lui Iorga.

Victoria, a cincea din actualul sezon pentru nou promovata de pe Bega, urcă echipa lui Aurel Șunda pe locul 9, la egalitate de puncte, 19, cu Dinamo.

Au jucat echipele:

ACS Poli Timişoara: Kirev - Petrovici, Scutaru, Şeroni, Nicola - Belu, Ov. Petre - Bărbuţ (Furtado '46), Popovici (Bălace '80), Nanu (Balaure '64) - Szekely. Antrenor: Aurel Şunda.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Milea, Sipovici, Mişelăricu, Popescu - Giurgiu, Cooper - Gavrilă (Iorga '73), Băjenaru (Filip '73), Marquinhos - Henrique. Antrenor: Ewald Lienen. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri