LIGA I. Corona Braşov – Dinamo 1-1. Dragoş Grigore: „Ne facem de ruşine meci de meci”

Data publicării:
5954678-Mediafax Foto-Alexandru Hojda

În faţa celei mai slabe echipe din startul sezonului, Dinamo a început mai bine şi a deschis scorul ân minutul 7, prin Elton, care l-a învins pe Marc cu un şut din afara careului.

În minutul 41, Munteanu a restabilit egalitatea, după un corner executat de Neacşa.

Dinamo a dominat repriza secundă, a ratat trei mari ocazii în ultimul sfert de oră, însă nu a izbutit să plece cu mai mult de un punct din deplasarea de la Braşov.

Au jucat echipele:

Corona Braşov: Marc - Martac, R. Damian, Kanon, Arce - Chirciu (Forika '88), Dâlbea, Vl. Munteanu, Neacşa - Olariu (Pastor '86) - Ene (Stănescu '65). Antrenor: Nicolae Manea

Dinamo: Bălgrădean - Fai (Boubacar '46), Thicot, Grigore, Steliano Filip - Elton, Rus - Matei, Curtean (Pape Ndaw '63), Rotariu - Balint (Lazăr '74). Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Cartonaşe galbene: Olariu '41, Kanon '61, Marc '90+3 / Thicot '75

Meciul a fost arbitrat de Marius Avram, ajutat de Valentin Avram şi Ciprian Danşa. Rezervă a fost Dan Dreve.

La meci au asistat aproximativ 3.500 de spectatori, între care şi peste 350 de fani dinamovişti.

Fotbaliştii dinamovişti au digerat greu acest semieşec şi spun că se simte nevoia unei schimbări.

"Din păcate nu reușim să ne revenim. Trebuie să schimbăm ceva pentru că altfel nu putem continua. Antrenorul împreună cu cei din staff au văzut ce a fost pe teren. Eu din teren am simțit doar că am făcut o partidă slabă. Nu știu cine trebuie să plece dar ceva trebui să se întâmple. Nu putem să ne facem de rușine meci de meci. Trebuie să schimbăm ceva. Trebuie un șoc la echipă”, a declarat fundașul Dragoş Grigore, la emisiunea Fanatik Show, de la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri